Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσιάζει τα τραγούδια «Άλλαξέ Τα Όλα» και «Χαμηλά»

2019-03-29

Το νέο άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» του Γιώργου Σαμπάνη είναι ένα ταξίδι σε γοητευτικούς ήχους και ζεστές ερμηνείες.

Ο Γιώργος Σαμπάνης προσθέτει άλλα δύο κομμάτια στο παζλ της νέας δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Παράξενα Δεμένοι», μία ανάσα πριν την ολοκλήρωση της παρουσίασης της.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 ξεχωριστά τραγούδια τα οποία ερμηνεύει με τη δική του μοναδική ευαισθησία ο Γιώργος Σαμπάνης, το παιδί - θαύμα της ελληνικής δισκογραφίας.

Ανάμεσά τους βρίσκονται το «Φταίει» και το ολοκαίνουργιο single «Επιλογή».

Ο Γιώργος Σαμπάνης υπογράφει με την αστείρευτη έμπνευσή του όλες τις καταπληκτικές συνθέσεις των 11 τραγουδιών που περιέχει το άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι». Τους θεσπέσιους στίχους γράφει με τη σπάνια πένα της η Ελεάνα Βραχάλη, σταθερή συνοδοιπόρος του Γιώργου Σαμπάνη τα τελευταία χρόνια.

Ο Soumka δίνει μορφή στις συνθέσεις του Γιώργου Σαμπάνη και στους στίχους της Ελεάνας Βραχάλη έχοντας επιμεληθεί με δεξιοτεχνία το σύνολο των ενορχηστρώσεων στο δίσκο.

Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» παρουσιάζονται καθημερινά ανά δύο στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube.

Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα το «Άλλαξέ Τα Όλα» και το «Χαμηλά».

Το «Άλλαξέ Τα Όλα» για τη σαρωτική δύναμη ενός έρωτα να... τα αλλάξει όλα με μία αγκαλιά, δίνοντας τέλος στον πόνο και τη μοναξιά.

Το «Χαμηλά» αναφέρεται στις στιγμές που το μυαλό γεμίζει με φωτιά και οι σκέψεις καίνε τα φτερά. «Μη με πουλάς, μη με ρωτάς, μη με κοιτάς», τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης ψάχνοντας «ψάχνουν νανούρισμα απ'το χτες».

Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Παράξενα Δεμένοι» θα είναι διαθέσιμο από την Cobalt Music στα ράφια όλων των δισκοπωλείων από τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Πηγή : hit-channel.com