Ο Γιώργος Σαμπάνης συστήνει τα νέα τραγούδια «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» και «Οι Πληγές Μου»

2019-03-27

Ο Γιώργος Σαμπάνης αρχίζει να ξετυλίγει το νήμα του καινούργιου δίσκου του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης συστήνει τα δύο πρώτα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Παράξενα Δεμένοι».

Το παιδί - θαύμα της ελληνικής δισκογραφίας παρουσιάζει το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, το οποίο είναι γεμάτο στιγμές που θα γίνουν καθημερινή συντροφιά όλων μας για τους επόμενους μήνες.

Ο καινούργιος δίσκος «Παράξενα Δεμένοι» περιέχει 11 μοναδικά τραγούδια που υπογράφει συνθετικά ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης με το εκπληκτικό ταλέντο του. Κάθε τραγούδι είναι και μία μικρή ιστορία βγαλμένη μέσα από τους υπέροχους στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Την ομάδα συμπληρώνει όπως πάντα ο έμπειρος Soumka, ο οποίος δίνει πνοή στα τραγούδια με τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις του.

Η συνύπαρξη της ταλαντούχας τριάδας εγγυάται κάθε φορά το αποτέλεσμα και το άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τα 11 τραγούδια που επέλεξε ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής - τραγουδοποιός της γενιάς του αντικατοπτρίζουν τη συνεχώς εξελισσόμενη φύση του και συνθέτουν όλα μαζί ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε ανεξερεύνητους και συγχρόνως γοητευτικούς ήχους.

Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γιώργου Σαμπάνη θα αποκαλύπτονται σταδιακά στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube, από δύο κάθε ημέρα, αρχίζοντας από την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Το πρώτο τραγούδι που δίνεται στη δημοσιότητα τιτλοφορείται «Μ' Ένα Σου Βλέμμα» και είναι μία ξεχωριστή pop μπαλάντα στο γνώριμο ύφος του Γιώργου Σαμπάνη, η οποία αναφέρεται στον έρωτα που σε βγάζει από όλα τα αδιέξοδα.

Το επόμενο τραγούδι ονομάζεται «Οι Πληγές Μου».

Πρόκειται για μία ατμοσφαιρική δημιουργία που υποβάλλει στη μελωδία της, πριν ακολουθήσει ένα δυναμικό κρεσέντο, ενώ διακρίνεται για τη συναισθηματική ερμηνεία του Γιώργου Σαμπάνη

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται επίσης το «Φταίει» και το ολοκαίνουργιο single «Επιλογή», που έχει κάνει αίσθηση από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του. 

Πηγή: hit-channel.com