Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει με νέο single το «Καταστρέφομαι»

2019-01-14

Το επόμενο single από το καινούργιο άλμπουμ του Ηλία Βρεττού.

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του single «Καταστρέφομαι» και προτείνει τη χορευτική επιτυχία του φετινού χειμώνα.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής και τους στίχους ο Γιάννης Λιόντος. Μάλιστα, ένας στίχος από το «Καταστρέφομαι» έδωσε τον τίτλο στο νέο άλμπουμ «Σωστό Μου Λάθος» του Ηλία Βρεττού.

Ο δίσκος «Σωστό Μου Λάθος» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο με την ετικέτα της Panik Platinum και περιλαμβάνει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων ήδη επιτυχημένα singles αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια.

Το «Καταστρέφομαι» ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του μπήκε στις τάσεις του ελληνικά YouTube και μέχρι σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο προβολών. Επίσης, είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο ταλαντούχος τραγουδιστής ξεσηκώνει στις εμφανίσεις του στο «Tokyo Athens Theater».

Εξάλλου, οι ακόλουθοι του Ηλία Βρεττού στο Instagram το ψήφισαν το «Καταστρέφομαι» για να γίνει το επόμενο video clip του.

Ο Ηλίας Βρεττός είχε με το «Φώναξέ Με» το δεύτερο ελληνικό τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις για το σύνολο της προηγούμενης χρονιάς, όπως αποτυπώθηκε στο Top 200 του IFPI Airplay Chart για το 2018, ενώ το ίδιο τραγούδι μπήκε στο Top 20 των ελληνικών τραγουδιών στο Spotify για τη χρονιά που πέρασε.

Πηγή: hit-channel.com