Ο International Playboy, ο τυφώνας της λεβάντας ο... Toni Sfinos στον Club fm 93,7!!!

2017-12-10

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Join The Club με την Κατερίνα Κοντού

Ο International Playboy, ο τυφώνας της λεβάντας, το απόσταγμα του ερωτισμού.. με αφορμή το live της Κυριακής (10/12) για τα 2 χρόνια του Republic 32 στην Ιεράπετρα, μας μίλησε εφ' όλης της ύλης!

Όσον αφορά το live μάς ενημέρωσε για το τι θα δούμε στην προγραμματισμένη εμφάνισή του, η οποία θα περιλαμβάνει από μουσική μέχρι και βίντεο - ντοκιμαντέρ και φυσικά πολύ γέλιο!

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να μάθουμε (κι εμείς..!) ποιος πραγματικά είναι ο Toni Sfinos, ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το αλαβάστρινο χαμόγελο, πίσω από αυτό το θεληματικό πηγούνι, το ανέμελο μαλλί, την 40cm minimum καμπάνα... αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ίδιος αποφεύγει να μας πει την αλήθεια, κι έτσι το ποιος πραγματικά είναι ο Tonis Sfinos παραμένει ως επί το πλείστον άγνωστο, καθώς μέρος της όλης σαγήνης που εκπέμπει η περσόνα του είναι το μυστήριο που τον περιτριγυρίζει..!

Αναμοχλεύοντας τις δεκαετίες του '60 και του '70, μας ταξιδεύει σε ρετρό εποχές και ζωντανεύει τον - λίγο πολύ- ξεχασμένο Greek Lover του τότε προσαρμόζοντάς τον στο σήμερα. Είδωλα του ο Elvys Presley και ο καλός του φίλος Tom Jones, στον οποίο έμαθε τάβλι πριν μερικά χρόνια.

Εμείς με τη σειρά μας δηλώνουμε ιδιαίτερα γοητευμένοι από τον ίδιο και τιμή που τον συνεντευξιάσαμε (έστω και τηλεφωνικά) στο studio του Club fm 93,7.

Ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε κι από κοντά την Κυριακή 10/12/2017 στο Republic 32 The Coffee Project, στις 18:00!

Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη: