Ο James Arthur συστήνει το εκπληκτικό νέο single «Naked»

2017-12-01


Το πρώτο δείγμα από τον τρίτο προσωπικό δίσκο του James Arthur είναι εκπληκτικό τραγούδι.

Ο James Arthur επανεμφανίζεται δισκογραφικά με το νέο single «Naked».

Το 2012, ο Βρετανός τραγουδιστής - τραγουδοποιός έγινε αστέρας μέσα σε μία μόλις νύχτα, όταν το πρώτο τραγούδι του «Impossible» έγινε παγκόσμια επιτυχία. Με πωλήσεις άνω των τριών εκατομμυρίων, Νο1 σε πενήντα ώρες και πολλαπλές χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις, είναι με διαφορά ο πιο επιτυχημένος νικητής «X Factor» όλων των εποχών.

Ακόμα και πριν τον τελικό, ήταν φανερό ότι η αίσθηση που περιέβαλε τον James Arthur ήταν διαφορετική από εκείνη των προηγούμενων νικητών. Όχι μόνο επειδή διαθέτει ανώτερη σκηνική παρουσία και εξαιρετικά ξεχωριστή φωνή, αλλά επειδή είναι επίσης φύσει ταλαντούχος στη δημιουργία τραγουδιών.

Έπειτα από τον παρθενικό δίσκο με τίτλο το όνομά του (2013) που έφτασε στο Νο2 του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Νο3 της Ελλάδας, ο James Arthur συνέχισε με το πολυπλατινένιο «Back From The Edge» (2017) που κατέκτησε την κορυφή στην πατρίδα του.

Το single «Say You Will Not Let Go» κυριάρχησε στην πρώτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου και του αμερικανικού «Adult Top 40» του «Billboard». Οι πωλήσεις του υπολογίζονται σε περισσότερα από 8,3 εκατομμύρια διεθνώς και τα streams ξεπερνούν το ενάμιση δισεκατομμύριο.

«I'm standing here naked»

Μετά από μία φανταστική χρονιά, ο 29χρονος καλλιτέχνης παρουσιάζει το πρώτο δείγμα από το τρίτο άλμπουμ του, επιμένοντας να πιστεύει στον εαυτό του.

Το νέο τραγούδι του ταλαντούχου James Arthur ονομάζεται «Naked» και διακατέχεται από gospel στοιχεία, στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Όπως δηλώνει ο τραγουδιστής, για τη δημιουργία του τραγουδιού επηρεάστηκε από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τον George Michael, «Freedom».

Με τις υπογραφές του James Arthur και των περίφημων παραγωγών ‪Max Martin‪, Savan Kotecha και Johan Carlsson, το «Naked» έχει ήδη προλάβει να συναντήσει τις επευφημίες. Το κινηματογραφικό video clip σκηνοθέτησε ο Mario Clement και πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Cressida Bonas, συμπληρώνοντας μοναδικά το παζλ γι' αυτό το εκπληκτικό τραγούδι.


Πηγή: hit-channel.com