Ο Νικηφόρος έρχεται με το νέο τραγούδι «Έχω Τα Δικά Μου»

2019-06-16

Έρχεται η νέα επιτυχία του Νικηφόρου

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του με τίτλο «Έχω Τα Δικά Μου».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής διανύει δίχως ίχνος αμφιβολίας μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του. Οι μεγάλες επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη και ο Νικηφόρος σκοπεύει να διατηρήσει το δυναμικό ρυθμό και αυτό το καλοκαίρι.

το νέο τραγούδι του Νικηφόρου γίνεται πραγματικότητα έπειτα από δύο μεγάλες επιτυχίες που ανέβηκα σε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και αγκαλιάστηκαν από το κοινό κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή.

Μετά το «Σαν Αλήτης» που έχει συγκεντρώσει 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έφτασε στο Νο.8 του ελληνικού Airplay Chart αλλά και το «Ξέρω Τι Κάνω» που βρέθηκε στο Νο. 7 της ίδιας κατάταξης, ο Νικηφόρος παρουσιάζει το νέο του single.

Ο τίτλος του είναι «Έχω Τα Δικά Μου». Η μουσική ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι και τους στίχους έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης. Το τραγούδι θα συνοδευθεί από το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία Sherif Francis.

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου με τίτλο «Έχω Τα Δικά Μου» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 21 Ιουνίου από τη Heaven Music.

Συγχρόνως ο Νικηφόρος συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο «Posidonio», μία συνεργασία που ξεκίνησε την άνοιξη του 2018.


hit-channel.com