Ο Post Malone πιστεύει ότι στοιχειώθηκε από ένα «καταραμένο» αντικείμενο

2021-02-03

Ένα «καταραμένο» αντικείμενο έφερε κακή τύχη στον Post Malone.

Ο Post Malone πιστεύει σίγουρα στον υπερφυσικό κόσμο.

Ο 25χρονος καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Late Night» του Seth Meyers και αποκάλυψε ότι μετά από μια εμφάνισή του στο ριάλιτι «Ghost Adventures» το 2018 άρχισε να βιώνει τις επιπτώσεις της κακοτυχίας.

Ο Malone ανέφερε ότι η ζωή του άρχισε να γίνεται λίγο περίεργη από τη στιγμή που άνοιξε ένα... καταραμένο αντικείμενο που ονομάζεται «Το Κουτί Dybbuk» όταν επισκέφτηκε το Στοιχειωμένο Μουσείο του Zak Bagans στο Λας Βέγκας.

Ο Pοst Malone δωρίζει 10.000 Crocs σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

«Αφού ανοίξαμε αυτό το ανατριχιαστικό κουτί Dybbuk, έπαθα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, παραλίγο να συντριβεί το αεροπλάνο μου, διέρρηξαν το σπίτι μου, όλα αυτά τα πράγματα. Μέσα σε ένα μήνα. Ήταν πραγματικά, πραγματικά πολύ περίεργο», περιέγραψε.

«Με ενδιέφερε πάντα», πρόσθεσε για το «καταραμένο» κουτί.

Το αντικείμενο, που ενέπνευσε την ταινία «The Possession» του 2012, είναι ένα ντουλάπι κρασιών για το οποίο πιστεύεται ότι είναι στοιχειωμένο από ένα κακό πνεύμα.

Ένα «καταραμένο» αντικείμενο έφερε κακή τύχη στον Post Malone. Ο Post Malone πιστεύει σίγουρα στον υπερφυσικό κόσμο. Ο 25χρονος καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Late Night» του Seth Meyers και αποκάλυψε ότι μετά από μια εμφάνισή του στο ριάλιτι «Ghost Adventures» το 2018 άρχισε να βιώνει τις επιπτώσεις της κακοτυχίας. Ο Malone ανέφερε ότι η ζωή του άρχισε να γίνεται λίγο περίεργη από τη στιγμή που άνοιξε ένα… καταραμένο αντικείμενο που ονομάζεται «Το Κουτί Dybbuk» όταν επισκέφτηκε το Στοιχειωμένο Μουσείο του Zak Bagans στο Λας Βέγκας. Ο Pοst Malone δωρίζει 10.000 Crocs σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό «Αφού ανοίξαμε αυτό το ανατριχιαστικό κουτί Dybbuk, έπαθα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, παραλίγο να συντριβεί το αεροπλάνο μου, διέρρηξαν το σπίτι μου, όλα αυτά τα πράγματα. Μέσα σε ένα μήνα. Ήταν πραγματικά, πραγματικά πολύ περίεργο», περιέγραψε. «Με ενδιέφερε πάντα», πρόσθεσε για το «καταραμένο» κουτί. Το αντικείμενο, που ενέπνευσε την ταινία «The Possession» του 2012, είναι ένα ντουλάπι κρασιών για το οποίο πιστεύεται ότι είναι στοιχειωμένο από ένα κακό πνεύμα.

Ο Post Malone είπε επίσης στον παρουσιαστή Seth Meyers ότι έχει δει UFO.

«Εδώ στη Γιούτα, τα πράγματα είναι ανατριχιαστικά αν κοιτάξεις τον ουρανό. Μερικές φορές βγαίνω απλώς στις 4 το πρωί με τα γυαλιά νυχτερινής όρασης και κοιτάζω τον ουρανό και ψάχνω αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να δούμε», περιέγραψε.

Όταν ρωτήθηκε για τον θόρυβο που ακουγόταν στο βάθος, ο τραγουδιστής και ράπερ αποκάλυψε ότι κατασκευάζει ένα υπόγειο καταφύγιο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει 30 άτομα σε περίπτωση καταστροφικών γεγονότων.

«Το καταφύγιο έρχεται, τα πράγματα χρειάζονται λίγο, όμως προσπαθούμε να λύσουμε τα πάντα», είπε.

hit-channel.com