Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (video)

2020-05-12

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, η Ένωση Ιεράπετρας προσφέρει τις υπηρεσίες της στους αγρότες παραγωγούς, Δευτέρα με Παρασκευή από  τις 7:30 π.μ εως και τις 3:00 μ.μ. 

 Η ανταπόκριση των δικαιούχων ξεπερνά κάθε προσδοκία, πράγμα που μεταφράζει την εμπιστοσύνη του κόσμου για ακόμα μια χρονιά στην Ένωσή Ιεράπετρας.  Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς καμία καθυστέρηση και με αρτιότητα, λόγω της τεχνογνωσίας και των αρχείων που διαθέτει και του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού της.

Ο κ. Δραγασάκης μιλώντας στον Panic Radio 937,  τόνισε όσοι δικαιούχοι που επιθυμούν να κάνουν μεταβιβάσεις δικαιωμάτων και αλλαγές να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης το συντομότερο δυνατό προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα απαιτεί αυτή η διαδικασία.

Η ΕΑΣ Ιεράπετρας παρεμβαίνει σε κάθε αρμόδιο φορέα, για την σύντομη ολοκλήρωση της διαδικασίας και για  να λάβουν οι δικαιούχοι ποσά επιδότησης, πολύ νωρίτερα από προηγούμενες χρονιές, κοντά στο 80% λόγω των έκτακτων καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί.

Υπόχρεοι δήλωσης καλλιέργειας είναι και όσοι δεν λαμβάνουν επιδότηση. 

Ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε πως φέτος για πρώτη φορά δικαιούχοι Ενιαίας Ενίσχυσης είναι και όσοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών.

Τέλος, οι παραγωγοί, δικαιούχοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε τα δηλωθέντα στο κτηματολόγιο, Ε9  και στην αίτηση ΟΣΔΕ να συμπίπτουν μεταξύ τους.

Ακολουθεί συνέντευξη: