Οι μηνιαίες προβλέψεις του Αυγούστου για όλα τα ζώδια

2019-08-01

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ακμαίο θα διατηρήσετε το ηθικό σας, μέσα στον Αύγουστο με τη Νέα Σελήνης στον Λέοντα και την Πανσέληνο στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απορρίψετε πρόσωπα που σας δημιούργησαν απογοητεύσεις. Ενδεχομένως να διακόψετε κάποιες συναδελφικές συνεργασίες ή να απομακρύνετε άτομο με το οποίο η σχέση σας δεν εξελίχτηκε έτσι όπως επιθυμούσατε.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ο Ερμής στον Καρκίνο και μετέπειτα στον Λέοντα ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Καινούργιες ιδέες θα απασχολήσουν το σκεπτικό σας, θα είστε σε θέση να τις εκφράσετε και να τις προωθήσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα συμβάλουν στην εξέλιξη σας.

Στον αισθηματικό σας τομέα με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα θα εμφανιστεί το κατάλληλο άνοιγμα για δράση, φιλοφρονήσεις θα ανταλλάξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει. Εκπλήξεις και προκλήσεις σας φέρνει ο Αύγουστος, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να ξεκινήσετε καινούργια σχέση.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μέσα στον Αύγουστο εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, ίσως να μην λείψουν τα ξεσπάσματα που θα απορρέουν κυρίως από κούραση σωματική ή ψυχολογική. Στις υποθέσεις που απαιτείτε άμεση διεκπεραίωση κινηθείτε βάσει σχεδίου και προγράμματος, αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις ενέργειες σας και να μην σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο.

Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Καρκίνο και στη συνέχεια στον Λέοντα αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε τις καταστάσεις, κινηθείτε με χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση. Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήστε να αποφορτιστείτε, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές, παρέες και φιλικές συναναστροφές. Στις επαφές σας και στις συζητήσεις σας θα υπάρξει θετική εξέλιξη, ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα και στη συνέχεια στην Παρθένο για εσάς του μοναχικούς που είστε καιρό χωρίς σχέση, ένα συγκεκριμένο άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κάνει το βήμα να προχωρήσει τις επαφές σας σε ερωτικό επίπεδο. Προμηνύεται έναρξη σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μέσα στον Αύγουστο κάποιες καταστάσεις ή υποθέσεις θα τις προσπεράσετε με αδιαφορία, δεν θα θελήσετε να επιβαρύνετε την ψυχολογία σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην διασκέδαση και γενικότερα στην εσωτερική σας χαλάρωση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μέσα στον Αύγουστο ενδέχεται ο εσωτερικός σας κόσμος να περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, σε ορισμένες περιπτώσεις άστατος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν κυκλοθυμίες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, ίσως να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε προκειμένου να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Στις πιέσεις η στάση σας θα είναι αντιδραστική, καλό θα είναι να μην συσσωρευτούν απωθημένα.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τον Αύγουστο θα καταφέρετε να βγείτε από την ένταση και το άγχος, θα επιδιώξετε φιλικές συναναστροφές και χαλαρωτικές επαφές. Θα στοχεύσετε στην εσωτερική σας ισορροπία, επιθυμία σας θα είναι η ηρεμία και η συνεννόηση. Στις περιπτώσεις που δημιουργηθούν διαφωνίες καλό θα είναι να προτιμήσετε την αποστασιοποίηση και όχι την κόντρα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, μέσα στον Αύγουστο ίσως να αποστασιοποιηθείτε από τις αγχωτικές καταστάσεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ανοιχτείτε και προσεγγίστε, κάντε το βήμα να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες ή νέες επαγγελματικές συνεργασίες, η εξέλιξη δε θα έχει απογοητευτική κατάληξη. Ευνοούνται τα άλματα αρκεί βεβαία να υπάρχει μέτρο. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές.

Στον αισθηματικό σας τομέα με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα και μετέπειτα στο ζώδιο σας η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, για δεσμεύσεις ή για οριστικές αποφάσεις. Αξιοποιήστε καταλλήλως τα τυχαία γεγονότα και τις απρόοπτες συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την καθυστέρηση. Άνοιγμα θα υπάρξει και στις οικονομικές σας υποθέσεις, οι εξελίξεις θα είναι τυχερές θα πρέπει να κινηθείτε δραστικά.

Η πορεία του Άρη στον Λέοντα και στη συνέχεια στο ζώδιο σας θα έχει θετική επιρροή τόσο στον τρόπο σκέψης σας όσο και στις επιλογές που θα αποφασίσετε να κάνετε. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παγίδες. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία, στόχος σας θα είναι η άνοδος, θα βρείτε ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου θα είστε ευδιάθετοι και επικοινωνιακοί, η διάθεση σας θα είναι αρκετά τολμηρή φεύγει η διστακτικότητα. Γενικότερα μέσα στον μήνα ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, δεν θα υπάρξουν μεγάλες αντιθέσεις και έντονα πισωγυρίσματα. Ανέμελες θα είναι οι επαφές σας, φεύγει ο έντονος προβληματισμός και η μεγάλη ανασφάλεια.

Η παρουσία στης Αφροδίτης στον Λέοντα σας φέρνει νέες γνωριμίες, θα συναναστραφείτε με διαφόρων ειδών προσωπικότητες, άλλες ταιριαστές με τη δική σας, άλλες όχι. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε σχέση αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιος χαρακτήρας ατόμου σας ταιριάζει, και τι είδους μελλοντικές προοπτικές αναζητάτε. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη.

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Λέοντα ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις παρορμητικές, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε ή πριν δώσετε κάποια τελεσίδικη απάντηση. Δυναμικότητα θα έχουν οι επαγγελματικές σας προσεγγίσεις, πολύ καλά θα τα πάτε στις περιπτώσεις που χρειαστεί να διεκδικήσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα στο Αύγουστο αυτό που θα είναι πλέον απαραίτητο για εσάς θα είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση. Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε και να περάσετε κοινωνικά. Θα καταφέρετε να βγείτε από υποθέσεις που σας στρεσάρουν, ουσιαστικά θα μπορέσετε να κάνετε το διάλλειμα ή την παύση που έχετε ανάγκη.

Η παρουσία στης Αφροδίτης στον Λέοντα σας φέρνει ευνοϊκά συμβάντα σε θέματα οικονομικής φύσης, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να μην αδρανήσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα στις επαφές σας και στις συναντήσεις σας θα υπάρξει άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις, η χρονική περίοδος ενδείκνυται για προσωπικούς διαλόγους και εξωτερικεύσεις.

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Λέοντα δυναμισμός και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε ή τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα ξεκινήσετε θα είστε σε θέση να τις αξιολογήσετε σωστά, δεν θα πέσετε έξω στα ρίσκα που θα αναλάβετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, στο ξεκίνημα του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και γενικότερα σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου θα αναζητήσετε νέα αρχή, νέες εμπειρίες. Δραστηριοποιηθείτε και οργανώστε τις κινήσεις σας, θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα, κινητικότητα θα υπάρξει και στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει οι επιλογές σας ή οι αγορές που θα κάνετε να είναι σκεπτόμενες.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα για όσους από εσάς προσμένετε κάποιο τηλεφώνημα ή κάποια πρόταση για ραντεβού οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, θα καταφέρετε να βγείτε από τη αναμονή. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν νέες γνωριμίες ενδιαφέρουσες και με μελλοντική προοπτική. Εσείς που είστε σε σχέση ανάγκη σας θα είναι η τόνωση, θα δε θα θελήσετε ανιαρές και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να θελήσετε αλλαγές στα εργασιακά σας. Η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου, ωστόσο προσοχή στην παρορμητικότητα σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ένα καινούργιο επαγγελματικό εγχείρημα, θα υπάρξουν νέες συνεργασίες.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στο Αύγουστο η διάθεση σας θα είναι αισιόδοξη και αρκετά ανέμελη, γενικότερα απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας θα έχει θετικά αποτελέσματα, θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα ώθηση θα υπάρξει σε οικονομικά ζητήματα, ίσως να έρθουν στα χέρια σας χρήματα που τα περιμένετε από καιρό. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε εκδηλωτικοί ειλικρινείς και άμεσοι, οι αισθηματικές σας σχέσεις θα πορευτούν ομαλά. Για τους ελεύθερους ή χωρισμένους ίσως να μην λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, θα υπάρξει δυνατότητα νέας αρχής.

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Λέοντα σε περίπτωση που υπάρχουν δυσκολίες θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να ταχτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε, δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει. Προσοχή στις ηγετικές σας τάσεις, σε εντάσεις και διαφωνίες δεν θα πρέπει η στάση σας να είναι πεισματική ή κάθετη. Περάστε σε πρακτική δράση θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για διεκδικήσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στον Αύγουστο δυναμισμός και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κυνηγήσετε την εξέλιξη σας, δεν θα αφήσετε τις καταστάσεις στην τύχη τους. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, ωστόσο προσοχή να μην εξιδανικεύσετε κάποιες καταστάσεις σκεπτόμενοι επιφανειακά. Οικονομικά ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως να χρειαστεί να διεκπεραιώσετε τις από καιρό ανοιχτές υποθέσεις.

Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σας σε σκέψεις θα μπείτε, εσωτερικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Προσοχή στις μεγάλες αλλαγές σχετικά με μελλοντικούς στόχους και οικονομικά πλάνα, θα πρέπει οι επαγγελματικές σας κινήσεις να είναι πολύ καλά μελετημένες. Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε παρελθοντικά απογοητευτικά γεγονότα, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα εσείς οι χωρισμένοι ή τσακωμένοι αποκτάτε νέο τρόπο σκέψης, βγαίνετε από την αναμονή και την απογοήτευση, αναλαμβάνετε τα ηνία, παίρνετε την απόφαση να τρέξετε τα γεγονότα. Θα υπάρξουν επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες, ο Αύγουστος σας φέρνει καινούργιες ευκαιρίες.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές καλό θα είναι να μη ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Μέσα στον Αύγουστο δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας, στην διαχείριση των χρημάτων σας θα πρέπει να υπάρχει προνοητικότητα και σύνεση. Στα δύσκολα θέματα μάλλον θα προτιμήσετε την αποστασιοποίηση ή την αναβολή.

Με τον Ερμή να βρίσκεται ορθόδρομος στον Καρκίνο στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, θα αποφύγετε τις μπερδεμένες και διφορούμενες απόψεις. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας και γενικότερα η προσέγγιση σας, κατανόηση θα δείξετε, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Επαφές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα συμβάλουν στην εσωτερική σας ισορροπία, θα νιώσετε αποδεκτοί και ήρεμοι.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ή να εντυπωσιαστείτε από κάποιο πρόσωπο, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Από πλευρά σας είναι πολύ πιθανόν να φανερωθούν ρομαντικές διαθέσεις, η στάση σας θα είναι προσιτή, θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας.


loveletters.gr