Οι Silk City των Diplo και Mark Ronson συναντούν την Ellie Goulding στο single «New Love»

2021-01-23

Η δισκογραφική επάνοδος των Silk City.

Ο Diplo και ο Mark Ronson επαναφέρουν στη δράση το βραβευμένο με Grammy δίδυμο των Silk City και συναντούν την Ellie Goulding στο νέο τραγούδι «New Love».

Οι Silk City πήραν το όνομά τους από το εστιατόριο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ στο οποίο συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια οι δύο DJs και μουσικοί παραγωγοί.

Μετά από δεκαετίες φιλίας, ο Diplo και ο Mark Ronson μπήκαν στο στούντιο το 2018 για να συνεργαστούν για πρώτη φορά με την πρόθεση να αποτίσουν φόρο τιμής στους house, disco και dance ήχους που έχουν χρησιμεύσει ως έμπνευση και για τους δύο σε όλη τη ζωή τους.

Το «New Love» είναι η πρώτη κυκλοφορία των Silk City μετά τη συνεργασία τους με την Dua Lipa στο single «Electricity», το 2018, με το οποίο κέρδισαν το βραβείο Grammy για την Καλύτερη Dance Ηχογράφηση.

«Πάντα ενθουσιάζομαι να επιστρέψω στο στούντιο με τον Mark. Ανταλλάσσουμε διαρκώς ιδέες από την αρχή των Silk City και επιτέλους βρήκαμε τον χρόνο να φέρουμε κάποιες από αυτές στη ζωή», λέει ο Diplo.

«Καταλήξαμε σε αυτό το κλασικό τραγούδι και η Ellie ήταν αρκετά ευγενική για να δανείσει τη φωνή της», προσθέτει.

«Λατρεύω τη μουσική που βγαίνει όταν βρισκόμαστε μαζί με τον Wes», δηλώνει ο Mark Ronson και σχολιάζει για το «New Love»: «Έχει μια χαρά που είναι διαφορετική από οτιδήποτε άλλο ετοιμάζω».

«Γνωρίζω την Ellie για πάνω από δέκα χρόνια και είναι υπέροχο που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε κάτι μαζί. Η φωνή της έχει έναν τόσο καθαρό τόνο που διαπερνά τα πάντα», σημειώνει.

«Γνωρίζω τον Mark και τον Wes εδώ και πολλά χρόνια και φαινόταν σωστό να κάνουμε ένα τραγούδι μαζί, σε μια εποχή που όλοι χρειαζόμαστε να χορέψουμε και να είμαστε ελεύθεροι, ακόμα κι αν είμαστε στις κουζίνες μας», λέει η Ellie Goulding.

Σύμφωνα με την ίδια, το «New Love» αναφέρεται στην ιδέα «να ελευθερώσεις το μυαλό σου από την ανησυχία, να μην χρειάζεται να σε δουν, γνωρίζοντας ότι αυτό που έφυγε θα μπορούσε να είναι εξίσου χαρούμενο με αυτό εδώ». «Η κύρια ιδέα είναι να χορεύεις μόνος σου χωρίς να υπάρχει ανάγκη να σε δουν», εξηγεί.

Το «New Love», το οποίο κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music, αποκαλύπτεται μαζί με ένα ρετρό music video που σκηνοθέτησε η Ana Sting.

hit-channel.com