Οι θεραπευτικές ιδιότητες του «Shallow»

2019-03-26

Το «Shallow» ήταν μία ψυχοθεραπεία για τον Mark Ronson και τη Lady Gaga.

Ο καταξιωμένος DJ και μουσικός παραγωγός Mark Ronson διαπίστωσε ότι, όταν έγραφε το πολυβραβευμένο τραγούδι «Shallow» για την ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) ήταν σαν έκανε ψυχοθεραπεία.

Το τραγούδι, το οποίο βραβεύτηκε φέτος με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και δύο Grammy, βοήθησε τον ίδιο και τη Lady Gaga να διαχειριστούν τη διάλυση των σχέσεών τους.

«Όλοι βιώσαμε άσχημες καταστάσεις σε επίπεδο σχέσεων», ανέφερε στη «The Wall Street Journal» ο Mark Ronson, ο οποίος έγραψε το «Shallow» μαζί με τη Lady Gaga και τους Andrew Wyatt και Anthony Rossomando

Την περίοδο που έγραφαν το τραγούδι το 2016 ο Mark Ronson χώρισε από τη σύζυγό του και η Lady Gaga είχε προβλήματα στη σχέση της με τον τότε αρραβωνιαστικό της Taylor Kinney.

«Όλοι θέλαμε να βάλουμε τα προβλήματά μας σε αυτό το τραγούδι. Η διαδικασία ήταν ενός είδους θεραπεία, παρ' ότι υπάρχει τόσο πόνος σε αυτό το τραγούδι», τόνισε.

Ο Mark Ronson, μουσικός, στιχουργός, μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός ο οποίος προς το παρόν σημειώνει επιτυχία με τη Miley Cyrus με το τραγούδι «Nothing Breaks Like A Heart» δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να γράψει τραγούδια για προβλήματα αγάπης και σχέσεων.

«Δεν θέλω να φαίνεται ότι εκμεταλλεύομαι κάτι», λέει, αναφερόμενος στο διαζύγιό του από τη Γαλλίδα ηθοποιό Joséphine de La Baume.

Ωστόσο, είναι θέμα του καινούργιου άλμπουμ του «Love and Feelings». «Το γεγονός είναι ότι πέρασα αυτά τα πράγματα και ότι έπρεπε να κάνω ένα δίσκο. Αυτά έπρεπε να συνδυαστούν σε κάποιο σημείο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠE