Παντελής Παντελίδης: Ακούστε τα νέα τραγούδια «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι» και «Κάνε Τα Πάντα Απόψε»

2018-12-21

Κυκλοφορούν τα νέα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Με το νέο άλμπουμ «Αχ Και Να 'Ξερα Πού Να 'Σαι» συνεχίζεται η παρουσία του Παντελή Παντελίδη στα δισκογραφικά δρώμενα.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά το δυσαναπλήρωτο κενό που η άφησε απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή και τραγουδοποιού κυκλοφορεί το πέμπτο (και πρώτο μεταθανάτιο) άλμπουμ του.

Ο δίσκος περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες που κυκλοφόρησαν ψηφιακά μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη του και δεν πρόλαβε να της χαρίσει ο ίδιος στο φανατικό κοινό του που το λάτρευε και τον λάτρευε, αλλά και δύο ολοκαίνουργια τραγούδια που θα αγαπηθούν, θα αγγίξουν και θα συγκινήσουν.

Ο Παντελής Παντελίδης συνέχισε να γράφει το μύθο του στην ελληνική δισκογραφία και να διαθέτει πρωταγωνιστική παρουσία στα ραδιόφωνα όλης της χώρας με τα τραγούδια «Θυμάμαι» (16 εβδομάδες στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart), «Άλλη Μια Ευκαιρία», «Καράβια Στο Βυθό», «Να 'Σαι Καλά» και «Πάλι Πάλι», τα οποία συγκέντρωσαν δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ.

Ο καινούργιος δίσκος «Αχ Και Να 'Ξερα Πού Να 'Σαι» περιέχει επίσης το «κύκνειο άσμα» του Παντελή Παντελίδη, το single «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο», αλλά και δύο ολοκαίνουργια τραγούδια.

Το πρώτο από δύο νέα singles είναι το ομότιτλο «Αχ Και Να 'Ξερα Πού Να 'Σαι», το οποίο ακούμε για πρώτη φορά.

Το δεύτερο είναι «Κάνε Τα Πάντα Απόψε», το οποίο ήταν γνωστό στους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη ως ένα από τα πολυάριθμα τραγούδια που είχε βιντεοσκοπήσει ερασιτεχνικά ο αξέχαστος καλλιτέχνης και είχε δημοσιεύσει μόνος του στο YouTube, πριν ξεκινήσει επαγγελματικά την καριέρα του.

Το «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας άφησε πίσω του μία ανεξάντλητη προίκα τραγουδιών, επιβεβαιώνοντας ότι το νήμα της ζωής του κόπηκε στο απόγειο της δημιουργικότητάς του.

Σε μία σχετικά σύντομη αλλά τρομερά επιτυχημένη καριέρα, ο Παντελής Παντελίδης ανέτρεψε τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του.

Αγαπήθηκε στο έπακρο για την πηγαία και αυθεντική έκφραση που διέθετε. Συγκλόνισε με το απρόσμενο τέλος σκορπώντας δάκρυα και οδύνη, αλλά συνεχίζει να ζει μέσα στις καρδιές μας.

Το νέο άλμπουμ «Αχ Και Να 'Ξερα Πού Να 'Σαι» του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή: hit-channel.com