Παντελής Παντελίδης: Teaser από το νέο τραγούδι «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι»

2018-12-14

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα απόσπασμα από το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.

Το νέο άλμπουμ «Αχ Και Να 'Ξερα Πού Να 'Σαι» του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες μαζί με δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό του τραγουδιστή και τραγουδοποιού, που ο κόσμος αγάπησε όσο κανέναν άλλον καλλιτέχνη τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί στα ράφια των δισκοπωλείων ένας νέος δίσκος με τίτλο «Αχ Και Να 'Ξερα Πού Να 'Σαι».

Το πέμπτο (και πρώτο μεταθανάτιο) άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες που κυκλοφόρησαν ψηφιακά μετά την απώλεια του και δεν πρόλαβε να της χαρίσει ο ίδιος στο φανατικό κοινό του που το λάτρευε και τον λάτρευε.

Ο Παντελής Παντελίδης συνέχισε να γράφει το μύθο του στην ελληνική δισκογραφία με αυτά τραγούδια που έχουμε γνωρίσει από το 2016 κι έπειτα, εξακολουθώντας να διαθέτει πρωταγωνιστική παρουσία στα ραδιόφωνα όλης της χώρας.

Στον επερχόμενο δίσκο θα συμπεριληφθούν οι επιτυχίες «Θυμάμαι», «Άλλη Μια Ευκαιρία», «Καράβια Στο Βυθό», «Να 'Σαι Καλά», «Πάλι Πάλι», οι οποίες κράτησαν τον Παντελή Παντελίδη «ζωντανό» στις καρδιές μας, αλλά και η τελευταία κυκλοφορία του, το single «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο».

Το νέο άλμπουμ «Αχ Και Να 'Ξερα Πού Να 'Σαι» του Παντελή Παντελίδη θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal με το περιοδικό «Τηλεθεατής», σε όλα τα δισκοπωλεία και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Μία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του δίσκου, δίνεται στη δημοσιότητα μία γεύση από το ομότιτλο τραγούδι του «Αχ Και Να 'Ξερα Πού Να 'Σαι», μία δυναμική μπαλάντα από εκείνες που ο Παντελής Παντελίδης τραγουδούσε και συνέπαιρνε.

                      Είχες χτυπήσει την πόρτα δυνατά

                     Κι ούτε μια ματιά, πίσω δεν έριξες

                    Και πέθαινα αργά...

Πηγή: hit-channel.com