Πέτρος Ιακωβίδης: Το κινηματογραφικό video clip για το «Σου Τα ‘Δωσα Όλα»

2019-05-23

Ο συνδυασμός ήχου και εικόνας και τα πλάνα υψηλής αισθητικής αποδίδουν ένα άρτιο αποτέλεσμα που παραπέμπει σε ταινία μικρού μήκους.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει το video clip το ομότιτλο τραγούδι της νέας δισκογραφικής δουλειάς του «Σου Τα 'Δωσα Όλα».

Συνεπής στις υποσχέσεις του, πιο έμπειρος και μουσικά πιο ώριμος, ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και δημιουργός κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του, με τίτλο «Σου Τα 'Δωσα Όλα», υπογράφοντας ιδιοχείρως τη μουσική σε όλα τα τραγούδια.

Μετά το χρυσό δίσκο «Αποτυπώματα», ο Πέτρος Ιακωβίδης επέστρεψε με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ανάμεσά τους βρίσκονται μεγάλες επιτυχίες όπως το ακαταμάχητο «Γέλα Μου», το συγκλονιστικό «Μην Τολμήσεις» αλλά και το εκρηκτικό «Βράδια Αξημέρωτα», τραγούδια που αναρριχήθηκαν στις υψηλότερες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και επιβεβαίωσαν ότι ο Πέτρος Ιακωβίδης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Αφανής ήρωας σε αυτό το δισκογραφικό εγχείρημα είναι η ομάδα της Icon Music, η οποία έχει επιμεληθεί την παραγωγή.

«Σου Τα 'Δωσα Όλα»... Ένας τίτλος - ορόσημο, μία δέσμευση που γίνεται πράξη, με τον χαρισματικό τραγουδιστή να δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε όλα τα επίπεδα.

Το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ «Σου Τα 'Δωσα Όλα» έρχεται για να αγαπηθεί και να τραγουδηθεί, όπως έχει συμβεί με όλες τις προηγούμενες κυκλοφορίες του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη, εκφράζει το κράμα συναισθημάτων που όλοι βιώνουμε στις προσωπικές μας ιστορίες αγάπης. Η μαγεία στον έρωτα άλλωστε αυτή είναι. Να τα δίνεις όλα και να ρισκάρεις, αγνοώντας αν το τέλος θα είναι αίσιο ή άδοξο.

Ένα τραγούδι με άφθονο συναίσθημα που αποκτά εικόνα με τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου και ένα κινηματογραφικό video clip με πρωταγωνιστές το γοητευτικό Πέτρο Ιακωβίδη και την εντυπωσιακή Ιωάννα Μπέλλα.

Κεντρικό θέμα είναι ιστορία μίας μεγάλης αγάπης που καταλήγει σε έναν προδομένο έρωτα με απροσδόκητο φινάλε.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν τέσσερις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Κόρινθο. Ο συνδυασμός ήχου και εικόνας και τα πλάνα υψηλής αισθητικής αποδίδουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο παραπέμπει σε ταινία μικρού μήκους.

Το single «Σου Τα 'Δωσα Όλα» και το ομότιτλο άλμπουμ κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Παράλληλα ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεκίνησε τη μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία με προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Πηγή : hit-channel.com