Πήγε να κάψει… κατσαρίδες και… τίναξε τον κήπο στον αέρα! | Video

2019-10-23

Απεχθάνεται τις κατσαρίδες όσο τίποτε άλλο. Η έχθρα του απέναντι στα έντομα ήταν τόσο μεγάλη, που δεν δίστασε να λάβει δραστικά μέτρα, βάζοντας... φουρνέλο στη φωλιά τους. Όμως τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Το φουρνέλο έγινε... μπουρλότο και ο κήπος τινάχτηκε -κυριολεκτικά- στον αέρα!

Ο 48χρονος ερασιτέχνης κηπουρός από τη Βραζιλία, Cesar Schmitz, θέλησε να απαλλαγεί από τις κατσαρίδες που κατέκλυζαν το σπίτι του. Έψαξε και εντόπισε τη φωλιά τους στον κήπο που διατηρεί στην πίσω πλευρά της οικίας του. Με το σκεπτικό ότι... μία-μία δεν εξαλείφονται, ο 48χρονος σκέφτηκε μία πιο... δραστική λύση. Κάτι όμως δεν υπολόγισε σωστά...

Ο ερασιτέχνης κηπουρός ήταν λίγο... υπερβολικός στην πυρίτιδα που έβαλε στο χώμα, με αποτέλεσμα όχι απλώς να κάψει τις κατσαρίδες, αλλά... να σηκώσει στον αέρα ολόκληρο τον κήπο του.

Τώρα, αν κατάφερε τουλάχιστον να απαλλαγεί από τις κατσαρίδες, είναι άγνωστο. Ο ίδιος πάντως έριξε το... φταίξιμο στη σύζυγό του, λέγοντας πως η γυναίκα είχε τρομάξει και του ζήτησε να τις εξαφανίσει από το σπίτι τους. Εκείνος θέλησε να φανεί... ατρόμητος μαχητής και αντί να φωνάξει εταιρεία εξολόθρευσης εντόμων, τίναξε τον κήπο.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:


zarpanews.gr