Ποια ζώδια δυσκολεύει συναισθηματικά ο Ανάδρομος Νοεμβρίου

2019-11-19

Η εύρεση μιας κατάλληλης σχέσης για την εποχή του χειμώνα δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά φέτος, γίνεται όλο και πιο περίπλοκη χάρη στο γεγονός ότι ο ανάδρομος του Νοεμβρίου του 2019, ο Ερμής, εξαπλώνεται σχεδόν σε όλο το μήνα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε ρομαντικό ξεκίνημα θα καταλήξει στην απόλυτη καταστροφή; 

Στην αστρολογία, ο Ερμής κυβερνάει πράγματα όπως η διάνοια, η επικοινωνία, ο προγραμματισμός και ο συγχρονισμός ή η τεχνολογία, οπότε όταν ο πλανήτης ξεκινά μία από τις πιο τρομακτικές του αναδρομικές περιόδους (όπως κάνει 3-4 φορές το χρόνο), μετατρέπει την ικανότητά μας να λειτουργούμε σωστά σε δυσκολία. Πράγματα όπως η αποστολή ενός μηνύματος σε λάθος άτομο, ή το πότε πρέπει να κλείσετε ημερομηνία, τυχαία χάνοντας τον αριθμό που δε θέλατε με τίποτα να χάσετε και γενικά προσπαθώντας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, μπορεί να οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα από μια αίσια κατάληξη. Αυτά είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, μέχρι και τις 19 του μήνα.

Κριός

Η επικοινωνία τείνει να γίνει πολύ επικίνδυνη κατά τη διάρκεια των ανάδρομων περιόδων και με το δυναμικό Κριό είναι εύκολο τα πράγματα να γίνουν έντονα πολύ γρήγορα. Όσο δημιουργείτε όρια αλλά δεν παραμένετε σε αυτά, θα είστε σε θέση να γνωρίσετε όλο και πιο δύσκολα έναν νέο σύντροφο. Η συναισθηματική εγγύτητα δε συνδυάζεται καλά με την κακή επικοινωνία, έτσι, όσο είστε σταθερά στα όριά σας και παραμένετε ικανοί να δηλώσετε τις ανάγκες σας, θα έχετε μια επιτυχημένη σχέση. Μην επιχειρήσετε κάποιο ρομαντικό ξεκίνημα πριν καταλήξετε στο τι επιθυμείτε.

Καρκίνος

Οι Ανάδρομοι είναι πασίγνωστοι για την προσέλκυση πρώην και άλλων φαντασμάτων από το παρελθόν σας, στην περίπτωσή σας, ένας πρώην εραστής είναι πιθανό να προσπαθήσει να εισέλθει στην εικόνα. Μια παλιά φλόγα μπορεί να επιστρέψει στο δρόμο σας. Αλλά, απλά θα προκαλέσετε σε κάποιον που αγαπάτε να πληγωθεί οπότε δεν πρέπει να ανοίξετε την πόρτα. Εάν έχετε μάθει κάποιο νέο που σας ανοίγει τους ορίζοντες, πάρτε την ευκαιρία και ακολουθήστε την, την επόμενη εβδομάδα όμως.

Ζυγός

Εντάξει, Ζυγέ, γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάς να αγαπάς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να δίνεις προσοχή στα τυχαία και να αφήνεις τα πιο οικεία μυστικά και συναισθήματά σου στα χέρια κάποιου τυχαίου. Είναι σημαντικό να μην προχωρήσεις με κάποιον που δε γνωρίζεις. Εάν δε διατηρήσεις τα πρότυπά σου ψηλά, θα πέσεις χαμηλά χωρίς ασφάλεια. Ο Ανάδρομος μπορεί εύκολα να θολώσει το μυαλό μας αλλά μείνε επικεντρωμένος στην επίτευξη της αγάπης, υψηλής ποιότητας, που σου αξίζει.

Αιγόκερως

Ενώ ο Ανάδρομος δε γενικεύει τις πιθανότητες προς όφελός μας, όταν πρόκειται για τυχερά στον έρωτα, η αγάπη σας θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια μικρή περιπέτεια αυτή τη σεζόν. Ζητήστε από τον κύκλο σας να σας συστήσει σε έναν κοινό φίλο. Ποιος ξέρει; Μπορεί υπάρξει κάτι καλό για σας! Τα τυφλά ραντεβού μπορεί να μην είναι το στιλ σας, αλλά με την υπέροχη Αφροδίτη στον χαρούμενο τυχερό Τοξότη όλο το μήνα, θα σας δώσει έμπνευση να παρακάμψετε το Αναδρομικό δράμα με την ελπίδα ότι μια μικρή αποφυγή κινδύνου μπορεί να προσφέρει μια άξια αποπληρωμή.

πηγή pillow fights