«Σε Έχω Ανάγκη»: Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί νέα επιτυχία με ανατρεπτικό video clip

2019-03-27

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Σε Έχω Ανάγκη».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας και έχει ταυτιστεί με τις καθηλωτικές ερμηνείες, επιστρέφει ανανεωμένος σε όλα τα επίπεδα, σε ήχο, στίχο και εικόνα, αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το «Σε Έχω Ανάγκη» είναι το δεύτερο single του Γιάννη Πλούταρχου με την ετικέτα της Panik Platinum και διαδέχεται την επιτυχία «Σπασμένη Καρδιά» που διένυσε έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Τη μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Τάκης Μπουγάς και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής, δύο δημιουργοί με πολυάριθμες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, με τους οποίους όμως ο Γιάννης Πλούταρχος συμπράττει πρώτη φορά στην καταξιωμένη καριέρα του.

Το κινηματογραφικό video clip για το «Σε Έχω Ανάγκη» γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου στο κέντρο της Αθήνας, με τον Γιάννη Πλούταρχο να εμφανίζεται σε ρόλο που δεν τον έχουμε δει ποτέ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής προτιμούσε να διατηρεί θέση αφηγητή στη συντριπτική πλειοψηφία των video clips του. Μετά από πολλά χρόνια, ο Γιάννης Πλούταρχος αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ανατρεπτικό σενάριο που παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα.

Ένα μουσικό βίντεο γεμάτο δράση, περιπέτεια και αγωνία. Στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη.

Το video clip πραγματεύεται την ιδέα της πατρικής αγάπης και της σύνδεσης μίας οικογένειας, δείχνοντας όσα είναι διατεθειμένος να κάνει ένας πατέρας για να προστατεύσει το παιδί του. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Πλούταρχος, τα βάζει με θεούς και δαίμονες και ξεπερνά τις δυνάμεις του για να καταφέρει να σώσει τη ζωή του γιου του.

Μετά από εξαντλητικό κυνηγητό, πατέρας και γιος έρχονται αντιμέτωποι στην ύστατη στιγμή όπου η επιλογή είναι η ζωή ή ο θάνατος. Τι θα συμβεί;

Πηγή: hit-channel.com