Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει φέρετρα με νεκρούς στην Ιταλία

2020-03-19

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα κομβόι στρατιωτικών οχημάτων στην Μπέργκαμο, το οποίο μεταφέρει θύματα από τον ιό.

Την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Ιταλία με τους νεκρούς να φτάνουν τους 3.000 περίπου απεικονίζει μια συγκλονιστική φωτογραφία που ανάρτησε η ιταλική La Reppublica.

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα κομβόι στρατιωτικών οχημάτων στην Μπέργκαμο, το οποίο μεταφέρει θύματα από τον ιό.

Όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, το πρόβλημα έγκειται στο ότι το νεκροταφείο της πόλης δεν υπάρχει χώρος για άλλους νεκρούς και ως εκ τούτου θα πρέπει να μεταφερθούν αλλού.

Έτσι ο στρατός μετέφερε τα φέρετρα με τα θύματα σε άλλες περιοχές. Περίπου 30 οχήματα με 70 φέρετρα πέρασαν από το κέντρο της Μπεργκάμου με στόχο να μεταφέρουν τα άψυχα σώματα σε άλλες περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ιταλία, ο κοροναϊός χτύπησε πρώτα την Λομβαρδία, όπου σήμερα υπάρχουν καταγεγραμμένα 16.000 κρούσματα, ενώ οι θάνατοι ανέρχονται σε 1.640.

Αν και η γειτονική πόλη Μπέργκαμο έχει μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων, ο ιός μοιάζει να μεταδίδεται ταχύτερα στην Μπρέσια.

Η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού και όλοι σκανάρονται με την άφιξή τους στην Poliambulanza. Ετοιμα στρωμένα κρεβάτια πλημμυρίζουν τους διαδρόμους, έτοιμα να υποδεχθούν νέο κύμα ασθενών.

in.gr