Τα άστρα για σήμερα Τρίτη 5 Νοεμβρίου

2019-11-05

Η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα λοιπόν και λέμε ναι στο ρομαντισμό, παραδινόμαστε στην αγάπη, δενόμαστε ψυχικά, μας αρέσει να προσφέρουμε και εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας. Προσοχή μόνο στις απογοητεύσεις λόγω εξιδανίκευσης. 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα η μέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, γι' αυτό αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε ρήξεις οπωσδήποτε με το ταίρι σου. Αν έως τώρα εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα, τώρα ήρθε η ώρα να αντικρίσεις κατάματα την αλήθεια και το πραγματικό μέγεθος αυτών των προβλημάτων Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία πάθη και περίεργες για σένα σχέσεις, που στο τέλος πιθανό να σε πληγώσουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση. Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει ήδη κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο μέσα από τη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να γλυκάνεις την καθημερινότητα της σχέσης σου και όχι να τη γεμίζεις γκρίνια και εντάσεις.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, οφείλεις να περιορίσεις τον αυθορμητισμό, τον εγωκεντρισμό και την έπαρση όσον αφορά την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά. Η μέρα απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου σε ενδεχόμενες κρίσεις, που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές. Όμως δε φτάνει αυτό. Θα πρέπει να πεις όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια, γιατί αργότερα θα προσγειωθείς με τρόπο απότομο. Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου ερωτικά αυτή την περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για απαιτήσεις και κόντρες.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις, με εντάσεις και τσακωμούς. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε να αντισταθείς και να μην παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα που τώρα επιστρέφει, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει γκρίνιες, εντάσεις και τάση για παιχνίδια εξουσίας, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα θεωρείς, πως δεν έχουν λυθεί!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, οδήγηση αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες και μηνύματα ερωτικού ενδιαφέροντος, αλλά μη βιαστείς να απαντήσεις, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, κουβέντες, απαντήσεις και επιλογές. Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στους λεπτούς χειρισμούς, όσον αφορά την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου, η οποία ίσως σήμερα να γίνει περισσότερο νευρική.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, πιθανότατα σημερινή μέρα να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στη διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι σίγουρα σήμερα, γεμάτη πάθος και συναίσθημα. Αντί να απολαύσεις αυτήν την εύνοια, ενώ εσύ παρασύρεσαι χωρίς λόγο, σε απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις στην σχέση σου με το σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές και κατακτήσεις.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου. Η σημερινή αυτή όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε συγκρατημένος και ψύχραιμος. Κάποιες έμμονες σκέψεις, εγωισμός και καταπιεσμένος θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες απλά και μόνο επειδή σε ωθεί το πάθος το σώμα και οι πόθοι σου.

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου. Μην ακολουθείς τη διαίσθησή σου τώρα αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε τη λογική σου και τις παρελθοντικές εμπειρίες σου και πριν πάρεις αποφάσεις και πριν κάνεις κάποια κίνηση. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε οπωσδήποτε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποκαλυφθείς και να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, τουλάχιστον για τώρα, σε έναν έρωτα απωθημένο, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αλλά δεν το γνώριζες, εκδηλώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τώρα τους υψηλούς στόχους που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα, την ωριμότητα και τη λογική.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η μέρα σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα. Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν σήμερα να μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, γιατί σίγουρα θα εκτεθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις στο σύντροφο τα προβλήματα που κουβαλάς, από τη δουλειά και ξεσπάς πάνω του, χωρίς να φταίει.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις που δε θες. Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις πειραματισμούς ερωτικούς και παίρνεις ρίσκα, τα οποία δε θα σε ωφελήσουν, αντιθέτως θα σε εκθέσουν απέναντι στις νέες γνωριμίες ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις καυτές στιγμές σήμερα με το σύντροφό σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα, καταπιέσεις και ξεσπάσματα

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα τη σημερινή ημέρα θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν. Πιθανό να εξαντληθείς από κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον εξυπνότερα κάποια πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μια αρκετά δυσάρεστη κρίση που αφορά τη σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας και τάσης για χειραγώγηση και εγωισμό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μια λάθος ερωτική ιστορία, που αργά ή γρήγορα, θα σε πληγώσει.

πηγή: pillowfights