Τα άστρα σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου !

2019-11-04

Καλή εβδομάδα με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Φιλικότητα, όραμα και αλληλεγγύη χαρακτηρίζουν τη μέρα μας. Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Αέρα αλλά και της Φωτιάς. 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είσαι σαφώς πιο διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές μέσα στη μέρα που θα επιλέξεις τη μοναξιά αλλά και τη μυστικοπάθεια. Προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν απομονωθείς για λίγο κοινωνικά και θα δεις πως θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε σήμερα τις σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σου, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του και το αποτέλεσμα. Επίσης, φρόντισε να είσαι αφοσιωμένος και πιστός απέναντι του, διότι η τάση σου για κάτι παράτολμο είναι αρκετά έντονη σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανώς να υπάρξει μια εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία που θα σε απογοητεύσει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ήρθε η μέρα όπου μαζί με συμμάχους και κυρίως μαζί με τους φίλους σου θα πετύχεις κοινούς στόχους και σκοπούς, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσεις όνειρα και επιθυμίες. Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και σίγουρα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα υπάρξει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συναρπάσει, αρκεί να αρπάξεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, οι λύσεις και οι αλλαγές που χρειαζόσουν τόσο καιρό ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στη σχέση σου, είναι εδώ.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να επικεντρωθείς στην κοινωνική σου ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά το σεβασμό και το θαυμασμό των ανθρώπων γύρω σου. Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις συναισθηματικούς τοίχους ανάμεσα σ' εσένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει λόγω επικράτειας της λογικής σου. Μπορείς να ισορροπήσεις μυαλό και καρδιά και να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να αισθανθείς πως είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι' αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη σου.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αρκετά σχέδια και στόχους σου, αλλά οφείλεις να τα σχεδιάζεις με γνώμονα τη λογική και την ωριμότητα. Βλέπεις, είσαι αποφασισμένος να αρνηθείς τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα, απλά για να περάσεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν τη σχέση σου με το σύντροφό σου, ακόμα κι αν αυτές αφορούν ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μηνύματα, γνωριμίες, φλερτ, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, που θα φέρουν ξανά την εύνοια και την τύχη στην ερωτική σου ζωή.

Λέων

Φίλε Λέοντα, καταλαβαίνεις πλέον και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, γι' αυτό εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό τη διορατικότητα και τη διαίσθησή σου. Λόγω της τάσης σου για ενδοσκόπηση, θα έχεις τώρα τη δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και της ψυχικής σου κατάστασης και έτσι πλέον θα ξέρεις ακριβώς τι πραγματικά επιθυμείς και χρειάζεσαι στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε την ισχυρή και παθιασμένη γοητεία σου, όπως και τον αυξημένο ερωτισμό σου, ώστε να προσεγγίσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις με το σύντροφό σου άπειρες ευκαιρίες αλλά και διάθεση για καυτές ερωτικές στιγμές. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για ζήλια, καχυποψία και καταπίεση προς αυτόν.

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο να το καταφέρεις. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και επαφές, προκειμένου να τις βελτιώσεις στο μέγιστο βαθμό. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις τη σχέση με το σύντροφό σου, αφού έρχεστε πιο κοντά με ποικίλους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές, ρομαντικές και συναισθηματικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μια νέα γνωριμία ή μια προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους κάνει κίνηση προς εσένα.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, τη σημερινή μέρα θα διαπιστώσεις πως οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά, γι' αυτό μην τις αμελείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας έρχεται μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, με ένα συνάδελφο, συνεργάτη ή πελάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου και να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου με πράξεις πλέον και όχι μόνο με λόγια.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα αν περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και έπαρση, θα μπορέσεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις ο λαμπερός πρωταγωνιστής της ημέρας. Ιδανική μέρα η σημερινή για εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και κάθε είδους απολαύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα ρομαντισμό, πάθος αλλά και εκπλήξεις ή ακόμα κι ένα δώρο από το σύντροφό σου. Πρόκειται σίγουρα για την πιο ευνοϊκή μέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, που αφορά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για θετικές εξελίξεις, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, διασκέδαση και ανεμελιά στον έρωτα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και έτσι, καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, γεγονός που σε βοηθά στην εκπλήρωση στόχων και επιθυμιών. Επιπλέον, τη σημερινή μέρα μπορείς να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η στιγμή να πετύχεις την επανασύνδεση που τόσο καιρό επιθυμείς. Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και αν κινηθείς έξυπνα θα μπορέσετε να το πάτε ξανά από την αρχή. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σοκάρεις σήμερα το σύντροφό σου λόγω της κυκλοθυμίας και των ξεσπασμάτων σου. Μείνε συγκρατημένος και εξέφρασε από αύριο τα παράπονά σου.

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι εντονότερη αλλά και πιο ουσιαστική, αφού η περιέργεια σου και η δίψα σου για γνώση σε καθιστά πολύ αγαπητό και περιζήτητο, κυρίως στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Ωστόσο, προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σίγουρα καλύτερα μέσα από τον γραπτό λόγο. Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως τώρα να σχηματίσεις κάποιες διαφορετικές απόψεις για τη σχέση σου και να τις εκφράσεις με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με το σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, πέρα από την έξαρση του φλερτ, πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα επιλέγεις να γίνεις πρακτικός, να προσγειωθείς και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα. Θα ασχοληθείς σοβαρά με τα κεκτημένα σου και φυσικά με ό,τι έχει σημαντική αξία στη ζωή σου, υλική ή συναισθηματική. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την αφοσίωση του συντρόφου σου αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις κυρίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει, το οποίο ενδεχομένως θα σου δείξει επιτέλους το ενδιαφέρον του για σένα.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς μέσα από πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αν τις αρπάξεις έγκαιρα, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται ιδιαίτερη έμφαση στην εξισορρόπηση των δικών σου επιθυμιών και αναγκών, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Μάθε να τον ακούς, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας, από το πουθενά. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα κερδίζεις την αποδοχή των γύρω σου και επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές.