Τα άστρα σήμερα Πέμπτη 14/11!

2019-11-14

Παιχνίδια παίζει σήμερα ο Ποσειδώνας με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Το ευεργετικό του Τρίγωνο με τον Ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό θα επαναφέρει επικοινωνιακές ευκαιρίες που χάθηκαν στο παρελθόν, αλλά, ταυτόχρονα, η κόντρα του με την Αφροδίτη θα φέρει ερωτικές και οικονομικές ψευδαισθήσεις, που θα καταλήξουν σε απογοητεύσεις. 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μη διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, διότι υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου και η αυξημένη σου γοητεία θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς, με μεγαλύτερη ευκολία τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε ζήλιες και καταπίεση. Αντ' αυτού, φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου και απολαύστε μαζί ρομαντικές και καυτές στιγμές πάθους.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει. Επίσης έρχονται ωφέλιμες επαφές, συζητήσεις, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα γεμίσει ρομαντισμό, μαγικές ερωτικές στιγμές και ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου. Γενικά, η σχέση σας αλλά και η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθούν και, ίσως, κάνετε ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνισή σου, αφού θα αποφασίσεις δυναμικές αλλαγές, που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον θα σου δείξει, με κάποιο τρόπο, το κρυφό του πάθος για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά ουσιαστικά με το ταίρι σου και, αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας σήμερα, απολαμβάνετε μαζί καυτές ερωτικές στιγμές μαζί!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, σχετικά με οτιδήποτε επιθυμείς και έχεις ως στόχο. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές και το φλερτ δεν έχει σταματημό. Μία καυτή αλλά και τρυφερή γνωριμία έρχεται τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι πλανήτες θα σου χαρίσουν ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και, επιτέλους, σιγουριά. Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο και τρυφερές πράξεις και λόγια από εκείνον.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, χάρη στο σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα. μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ποθείς ή έχεις σκοπό, με μία σου μόνο λέξη. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς ή, πιθανόν, μια νέα συναρπαστική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού. Ο σύντροφός σου σού φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, η αυτοπεποίθησή σου και η αυτοεκτίμησή σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα, λόγω κάποιων συγκυριών. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου, εκφράζετε τον έρωτά σας ο ένας στον άλλον και κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παρελθοντική αγάπη θα σε απασχολήσει σήμερα και πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή απλά ένα φλερτ, με το οποίο θα νιώσεις δικαίωση και προσωπική ικανοποίηση!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγαλεπήβολου στόχου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις μέρες, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα συναρπαστική γνωριμία, είτε κάνοντας μία επανασύνδεση. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου και μία κοινή σας επιθυμία πραγματοποιείται.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού. Όλο αυτό θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα λες ναι σε μία παλιά ή παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν η λογική σου σού λέει όχι. Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και νιώθεις αρκετά θετικά με τον σύντροφό σου. Λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισης του, στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου με τον σύντροφο αλλά και ψυχαγωγικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου ή ακόμα και μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Γενικά, απολαμβάνεις φλερτ και νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, καταφέρνεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα. Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και πιθανόν να ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας. Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να ισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά και ουσιαστικά βήματα που θα ευνοήσουν τη σχέση σας.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις και βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να βρεις τον απόλυτο έρωτα, μέσα από φλερτ, γνωριμίες, συναναστροφές κι εξόδους. Γενικά, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις το άλλο σου μισό.

πηγή: Pillow Fights