Τα Ζώδια της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

2019-07-24

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Ασυγκράτητος είσαι σήμερα και γεμάτος σε ίσες ποσότητες από ενθουσιασμό και απογοήτευση. Προσπάθησε να μην είσαι ισοπεδωτικός.

Ταύρος
Κάτι σε απαισιοδοξία ή έστω μία αίσθηση πίεσης και κλεισούρας έχει η μέρα. Μην συζητήσεις οτιδήποτε άλλο για να το αποφύγεις, συζήτα αυτό.

Δίδυμος
Ανάλαβε πρωτοβουλίες για να δεις φίλους ή για ομαδικές ασχολίες πριν χάσεις την ενέργειά σου με υπερανάλυση.

Καρκίνος
Φρόντισε οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνεις στην δουλειά ή τον γάμο σου να μην περιπλέκουν δυσανάλογα τα οικονομικά και την ρουτίνα σου.

Λέων
Κάνε μία βόλτα έξω είτε για ψυχαγωγία είτε για άθληση. Και το ύπαιθρο και η σωματική άσκηση θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την ισορροπία σου.

Παρθένος
Ο ατομισμός καλό είναι να έχει χαλινάρι στην ερωτική σου ζωή κι όχι να δυσανασχετείς ή να αυτοδικαιώνεσαι στα κρυφά.

Ζυγός
Ακολούθησε την καρδιά σου ή έστω τις φαεινές σου ιδέες σήμερα, βάζοντας προς στιγμήν στην άκρη τα βαρύτερα θέματα που σε απασχολούν.

Σκορπιός
Μέρα φασίνας κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς μπορείς να διεκπεραιώσεις πολλή δουλειά και πρακτικές υποθέσεις, αρκεί να μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

Τοξότης
Εύκολα χάνεις τα όρια σήμερα στην σχέση με τον σύντροφο ή τα παιδιά σου, έστω και με καλές προθέσεις, έστω και με χιούμορ. Να είσαι προσεκτικός.

Αιγόκερως
Προσπάθησε να είσαι ανοιχτός σε αυτά που ακούς, ειδικά στο σπίτι και το γραφείο πριν εκνευριστείς και γίνεις οδοστρωτήρας.

Υδροχόος
Είσαι πολύ υποκειμενικότερος από όσο συνήθως στις κουβέντες σου. Αν το κάνεις με χιούμορ έχει καλώς, ειδάλλως πυροδοτείς αντιδράσεις.

Ιχθύς
Προσπάθησε να μην ξηλωθείς στην προσπάθειά σου να περάσεις καλά ή να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Μείνε λιγάκι πρακτικός.


athensvoice.gr