Tι λένε τα άστρα σήμερα Παρασκευή 15/11

2019-11-15

Παρασκευή σήμερα, με μια Σελήνη στους Διδύμους, με ανάγκη για επικοινωνία, συζήτηση, κοινωνικοποίηση. Οι επαφές μας με τους άλλους, οι γνωριμίες αλλά και οι μετακινήσεις είναι ιδιαίτερα ευνοημένες. 

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα είσαι απόλυτα δραστήριος και κυρίως αποτελεσματικός, όσον αφορά την κατάκτηση των στόχων και των ονείρων σου. Αν είσαι ελεύθερος οι φιλικές σου συναναστροφές και σχέσεις είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν και θα φέρουν θετικές ερωτικές εξελίξεις για σένα σήμερα. Μία νέα γνωριμία ή ένα είδος προξενιού, μέσα από δραστηριότητες με φίλους, είναι εδώ! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ισχυρή έλξη για το περίεργο και το ασυνήθιστο στον έρωτα και έτσι σπας τα ταμπού σου στις προσωπικές σου στιγμές με τον σύντροφο.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και ψυχικές διορατικές ικανότητες, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις προσωπικούς στόχους και σκοπούς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν απογοητεύσεις και δυσάρεστες αποκαλύψεις στον έρωτα, ειδικά αν έχεις μπλέξει με ένα άτομο απαγορευμένο ή έχεις κρυφό δεσμό. Οι ενοχές, σε συνδυασμό με την ισχυρή επιθυμία, θολώνουν το τοπίο και σε ρίχνουν σε απρόσεκτα λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει ανασφάλεια, αφού δεν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται με το αντικείμενο του πόθου σου και τι νιώθει για σένα.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είσαι φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να πετύχεις, έξυπνος, σοφός και με αποτελεσματικότητα σε σχεδιασμούς, πρωτοτυπίες και νέα ξεκινήματα. Αν είσαι ελεύθερος, επιλέγεις να λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με το συναίσθημα, απορρίπτοντας τη λογική, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις με δημιουργία σκανδάλων και έκθεση του εαυτού σου και των μυστικών σου! Ωστόσο, η ισχυρή σου γοητεία και λάμψη, μπορεί πανεύκολα να μαγέψει τον οποιοδήποτε! Αν είσαι δεσμευμένος, δε θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις και μεταβολές σήμερα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα θέλει προσοχή! Οφείλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου κάθε στιγμή από ψεύτικες κατηγορίες, σχόλια πίσω από την πλάτη σου και κουτσομπολιά εις βάρος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν ένας παρασκηνιακός έρωτας να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου σήμερα και να αλλάξει όλα σου τα δεδομένα! Ο ρομαντισμός και το πάθος σε παρασύρει, αλλά προσοχή γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε υποψιασμένος απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, είσαι σίγουρα στα καλύτερά σου σήμερα! Μέσα από φιλικές συναναστροφές και κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες θα αποκτήσεις κέρδη και οφέλη. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες ή ακόμα και την ευκαιρία να μετατρέψεις μία φιλία σε ένα μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ανανέωση και αναζωπύρωση της σχέσης σου με το ταίρι σου μέσα από ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες! Προσπάθησε μόνο να μην είσαι προκλητικός απέναντί του, απλά για να φαίνεσαι ανεξάρτητος και αυτόνομος.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις τις ξεχασμένες σου φιλοδοξίες και τους υψηλούς στόχους σου και σήμερα να καταφέρεις να διακριθείς, να αναγνωρισθείς και φυσικά να πετύχεις. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα συναισθηματικό δεσμό, ο οποίος θα σε ανεβάσει πολύ κοινωνικά ή να κάνεις το επόμενο βήμα σε ένα φλερτ που έχει ξεκινήσει στο χώρο εργασίας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή του συντρόφου θα είναι καθοριστική για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σου, αλλά και για τις προσωπικές επιλογές και δράσεις σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα μεταφυσικά ή που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία και έρευνα. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι κι αυτός που θα έχει την περισσότερη ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα στον έρωτα, αφού έρχονται γνωριμίες, φλερτ και ανέλπιστες συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σήμερα σε μία έξοδο ή ένα ταξιδάκι με το σύντροφο, που θα σας δώσει χαρά και θα ανανεώσει με ποικίλους τρόπους τη σχέση σας.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα κάνει ανθρώπους και καταστάσεις να έρθουν σήμερα με τα «νερά» σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σίγουρα ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα! Ισχυρός ψυχισμός και συναισθηματισμός, έντονη διάθεση για σεξ και ασύγκριτη γοητεία, καθιστά τη μέρα ιδανική για πάθος, καυτές στιγμές με το ταίρι σου και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και πόθων! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται σήμερα ένας κρυφός θαυμαστής σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, τη σημερινή ημέρα ίσως σε απασχολήσει μια νομική υπόθεση, αλλά καλό θα ήταν να μην κάνεις κινήσεις και να μην πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις πριν συμβουλευτείς κάποιον ειδικό. Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για ουσιαστική, ισορροπημένη και σταθερή αγάπη επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο συντροφικό τομέα! Επιδιώκεις μια ρομαντική σχέση με το ταίρι σου και το καταφέρνεις! Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση ή μια νέα γνωριμία έρχεται τη σημερινή ημέρα, που θα σου φτιάξει την διάθεση και θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί η κόπωση να σε επιβαρύνει αρκετά σήμερα, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πως ξεμπέρδεψες και πως έκλεισες κάθε εκκρεμότητα που σε άγχωνε. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί η ανανεωμένη και γοητευτική σου εμφάνιση να φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου, ωστόσο έχεις την τάση να παραμελείς την ερωτική σου ζωή σήμερα, λόγω υποχρεώσεων που θα φέρουν αρκετά τρεξίματα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή σου και τη σιγουριά για την αξία σου, ως ερωτικός σύντροφος

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις σίγουρα εύνοια, σε θέματα καλλιτεχνικά, θεάματος και ψυχαγωγίας. Αν είσαι ελεύθερος, στα ζητήματα έρωτα είσαι θερμός, εντυπωσιακός, γοητευτικός με αυτοπεποίθηση και απολαμβάνεις φλερτ, θαυμαστές και κατακτήσεις! Επιλέγεις να βάλεις το συναίσθημα σε προτεραιότητα και πετυχαίνεις πιο εύκολα αυτό που θες και στοχεύεις! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι άστατος ερωτικά ή να είσαι υπερβολικά δραματικός και απαιτητικός.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη γεγονότα σήμερα και γίνεσαι σαφώς περισσότερο δραστήριος σε θέματα σπιτιού, αφού οι καταστάσεις το απαιτούν. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έχεις την πολυανάμενομενη ευκαιρία να επικοινωνήσεις με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Προσοχή μόνο, σε λάθος κινήσεις, που μπορεί να σε πληγώσουν με τις συνέπειες που θα έχουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε υπερπροστατευτική συμπεριφορά που ενδεχομένως να εκφραστεί με γκρίνια και να είναι καταπιεστική.

πηγή Pillow Fights