Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

2019-09-06

Σήμερα επιλέγουμε την σοβαρότητα και την λογική, αλλά μόνο για το καλό μας! Το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, μας δίνει την ήρεμη και προσγειωμένη δύναμη που χρειαζόμαστε! Για αυτό προσοχή στις λεκτικές υπερβολές, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι σαν να σε μεταμορφώνει, αγαπητέ Κριέ! Αποφασίζεις να παραμερίσεις φαντασία, εσωστρέφεια και ανασφάλεια και να βγάλεις τον πιο ώριμο, λογικό και σοβαρό εαυτό σου! Αποκτάς ουσιαστική φήμη και δύναμη και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους αλλά και βαθιές επιθυμίες! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε εγωκεντρική και απαιτητική συμπεριφορά που μπορεί να σε βλάψει κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν δεν έχεις κάποια σχέση, θα τραβήξει σίγουρα ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σήμερα, το ερωτικό σου ενδιαφέρον και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό! Η μόνη διαφορά, είναι πως τώρα οι δρόμοι άνοιξαν, για να το προσεγγίσεις! Αν είσαι με κάποιον, η σχέση σας χαρακτηρίζεται από πάθος, αισθησιασμό αλλά και σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις με ορμητικότητα και δύναμη, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις μία καλύτερη θέση στα επαγγελματικά σου! Ευνοείσαι οπωσδήποτε και στα οικονομικά σου, αλλά κυρίως στην ανάπτυξη των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων και στην πρόοδο σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, είσαι από τους πλέον ευνοημένους και αδιαμφισβήτητα τυχερούς του σημερινού Τριγώνου Ήλιου-Κρόνου! Έρχονται θετικές εξελίξεις σε θέματα ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας, παιδιών, καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και γενικά υποθέσεων που δίνουν απόλαυση και χαρά! Επιπλέον έχεις αξιόλογες ευκαιρίες, μέσα από επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις, ακόμα και ταξίδια! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, φέρνει έπαρση και υπερβολική αυτοπεποίθηση, που ενδεχομένως να φέρουν απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είναι σίγουρα η πιο παθιασμένη και τυχερή περίοδος! Πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, βρίσκεις τελειωτικές και μόνιμες λύσεις στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος και έχεις πολλές γνωριμίες και φλερτ, να είσαι ελεύθερος! Γενικά, απολαμβάνεις ερωτική καλοπέραση, πάθος, ερωτισμό, ρομαντικές στιγμές, κατακτήσεις και άπειρους θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει σαφώς τύχη στα τυχερά παιχνίδια, αλλά αν το παρακάνεις με έξοδα και ρίσκα, θα βγεις ζημιωμένος! Επαγγελματικά σήμερα, πολύ πιθανόν να εκπληρώσεις μια υψηλή σου φιλοδοξία! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας λαμβάνουν τέλος επιτέλους και οι σημερινές εξελίξεις, σε ανταμείβουν ψυχικά και συναισθηματικά, αγαπητέ Δίδυμε! Το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε βοηθά να νιώσεις ξανά δυνατός, να αισθανθείς ικανοποίηση και δικαίωση από τα γεγονότα! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε παρελθοντικές τοξικές διαπροσωπικές σχέσεις, που για άλλη μία φορά σε πληγώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα προσφέρει πάθος και συναίσθημα! Ιδίως για σένα, που σε έχει μαγέψει ένας κρυφός, παρασκηνιακός έρωτας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για καυτές ερωτικές στιγμές, αλλά και μπόλικο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας μυστικός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, ξυπνάει και πάλι ο ερωτισμός μέσα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένα ανέλπιστα θετικό νέο έρχεται, που αφορά τον οικονομικό τομέα! Ξαφνικά έσοδα που αφορούν εσένα ή τον σύντροφο! Επαγγελματικά, τα πράγματα επιτέλους ηρεμούν και καταφέρνεις να χαλαρώσεις από το άγχος των τελευταίων ημερών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, φίλε Καρκίνε, θα σου δώσει το κίνητρο, την ώθηση, την δυναμική για να πετύχεις σημαντικά σχέδια για σένα! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στην ζωή σου, ο κύκλος σου ανοίγει και δέχεσαι προτάσεις, ευκαιρία και ανοίγματα στην προσωπική σου ζωή! Παράλληλα υπάρχουν οι ευκαιρίες αυτές τις μέρες για να μετακινηθείς, να έχεις ένα χαρούμενο νέο μα πάνω απ όλα για να περάσεις καλά! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε προειδοποιεί να αποφύγεις κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, αποτελεί την αρχή μίας άκρως συντροφικής και ερωτικής περιόδου! Οι δεσμευμένοι σκέφτονται το επόμενο βήμα! Μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόταση για επισημοποίηση σχέσεις ή συγκατοίκηση! Οι ελεύθεροι κάνουν αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες που πιθανόν να γίνουν μία νέα όμορφη σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχημένες σήμερα οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και όλα θα κυλήσουν θετικά και ομαλά στην καριέρα! Προσοχή, μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα, μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούν οι άλλοι και για να γίνεις συμπαθής!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα η ημέρα, φέρνει επιτυχία, αγαπητέ Λέοντα! Το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε ωθεί να κυνηγήσεις, να διεκδικήσεις και να πετύχεις ουσιαστικούς στόχους και σκοπούς! Οι άλλοι επιτέλους αναγνωρίζουν τους αγώνες σου και τις προσπάθειες σου και πετυχαίνεις επιτέλους σταθερότητα στις υποθέσεις σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει βιασύνη και απρόσεκτες κινήσεις από μέρους σου, γι'αυτό προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς μόνο με σοβαρές συναισθηματικές υποθέσεις! Σταματάς το ανούσιο φλερτ και τις εφήμερες ερωτικές επιτυχίες και κοιτάς την ουσία! Κάπως έτσι σήμερα, θα εμφανιστεί μία αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη κατάκτηση! Αν είσαι ήδη σε σχέση, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, να συζητήσετε για το επόμενο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική, αλλά και οικονομική εύνοια! Η επιτυχία είναι εδώ, γι'αυτό σήμερα είναι η ιδανική μέρα να προωθήσεις τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η τύχη σήμερα χτυπάει την δική σου πόρτα, αγαπητέ Παρθένε και είσαι σίγουρα ο πιο ευνοημένος του Τριγώνου Ήλιου-Κρόνου! Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, δραστηριότητες και επαφές, πετυχαίνεις στόχους, προβάλλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου, όπως και όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε συμβουλεύει να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα, ώστε να μην κάνεις βιαστικές επικοινωνιακές γκάφες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, εκμεταλλεύσου την τύχη, αλλά και την ασύγκριτη λάμψη σου! Κατακτήσεις, εκπλήξεις, φλερτ, καλοπέραση, συναίσθημα, πάθος και ρομαντισμός, σου δίνουν και πάλι το υπέροχο χαμόγελο σου! Απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Η ημέρα είναι πολύ τυχερή και απόλυτα ερωτική! Είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής, χωρίς αμφιβολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κατακτάς φιλοδοξίες και ξεχωρίζεις! Στον τομέα των οικονομικών σου, το παρακάνεις με τα έξοδα, όμως χαλάλι! Είναι μια ημέρα που προστάζει καλοπέραση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου φίλε Ζυγέ, καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποια ψυχολογικά ή συναισθηματικά βάρη που σε ταλαιπωρούσαν καιρό τώρα! Βγαίνεις κερδισμένος, στις περισσότερες από τις υποθέσεις σου, αφού επιστρατεύεις διαίσθηση, ένστικτο και διορατικότητα, που δεν πέφτουν έξω! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε μυστικές συζητήσεις και κουτσομπολιά, που κινδυνεύουν από αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου είναι απόλυτα παθιασμένα και η μέρα σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμό και σεξουαλικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς εύκολα να κάνεις τον σύντροφο να σε ερωτευτεί και να παθιαστεί μαζί σου, από την αρχή! Αν είσαι ελεύθερος, σε κυριεύουν νοσταλγία και αναμνήσεις, για το ερωτικό σου παρελθόν. Αν στο λέει η διαίσθηση σου, κάνε το βήμα προσέγγισης, αφού έχεις εύνοια για επανασύνδεση, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έχεις περισσότερη άνεση, ανακούφιση και καταφέρνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό! Επαγγελματικά τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι σιγουριά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, ήρθε η ημέρα, φίλε Σκορπιέ, που θα απολαύσεις επιτυχία, αρμονία και ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές σου με τους άλλους, θα έχεις πολλές πετυχημένες κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, ευχάριστα μηνύματα ή νέα και θα είσαι απόλυτα δημοφιλής, αγαπητός και περιζήτητος! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε προειδοποιεί να προσέχεις την προκλητική σου συμπεριφορά, απέναντι σε φίλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες γνωριμίες, ραντεβουδάκια, φλερτ και διεκδίκηση απολαμβάνεις, εσύ που είσαι ελεύθερος και ψάχνεις το άλλο σου μισό! Ναι, οι ευκαιρίες και οι επιλογές, θα είναι πολλές σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις αυτό που θες στην σχέση σου, βρίσκεις σημαντικές λύσεις στα τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιτυχία θα έχεις στον εργασιακό τομέα, λόγω των έξυπνων ιδεών σου, αλλά και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους! Οικονομικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μία ημέρα απόλυτα εποικοδομητική, αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή! Με το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, καταφέρνεις και τελειώνεις γρήγορα τις ομολογουμένως πολλές δουλειές και υποχρεώσεις σου, ξεμπερδεύεις από τα τρεξίματα και βρίσκεις και επιπλέον χρόνο να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την κοινωνική σου εικόνα! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, φέρνει γεγονότα αρνητικά, που οφείλονται στην μέχρι τώρα, επιπόλαιη συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να νιώσεις σήμερα βέβαιος και σίγουρος για τον σύντροφο σου! Αποδεικνύεται η αφοσίωση του και η αξιοπιστία του και δεν χρειάζεται να φοβάσαι ή να αγχώνεσαι για τίποτα πια! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρία, για έναν έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει αισθήματα, πάθος και επιθυμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία θα έχεις, αρκεί να μείνεις ώριμος και προσγειωμένος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, ανήκεις σίγουρα, στους απόλυτα τυχερούς και ευνοημένους, του σημερινού Τριγώνου Ήλιου-Κρόνου! Ετοιμάσου, καταφθάνουν χαρμόσυνες ειδήσεις και νέα που σε κάνουν να χαμογελάς, καλοπέραση, τύχη, γενική επιτυχία και αναγνώριση, νέα ξεκινήματα, νέοι δρόμοι με λύσεις στα μέχρι τώρα προβλήματα και φυσικά εσύ είσαι γεμάτος αισιοδοξία και ικανοποίηση από τα δρώμενα! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, φέρνει υπεραισιοδοξία και άπιαστους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η απόλυτη τύχη και θετικές εξελίξεις, έρχονται στον ερωτικό τομέα! Όλα βελτιώνονται και στόχοι ερωτικοί, πραγματοποιούνται! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από γνωριμίες και επαφές, θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση και αν είσαι ήδη με κάποιον σύντροφο, θα σου ανοίξει ο δρόμος, ώστε να επιδιώξεις και να διεκδικήσεις το «μεγάλο βήμα»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή η επαγγελματική εύνοια, αλλά χρειάζονται πρωτοβουλίες κι από σένα! Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα! Επίσης, περιόρισε τα έξοδα γιατί πιθανόν να μείνεις «πανί με πανί»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ημέρα ανακούφισης και ηρεμίας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, για σένα, φίλε Υδροχόε! Το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου αφενός θα βοηθήσει αποτελεσματικά, να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν, κάποια παροντικά προσωπικά σου προβλήματα ή άγχη και αφετέρου θα φέρει λύσεις ακόμα και για παρελθοντικές υποθέσεις! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε ωθεί σε απαιτητική συμπεριφορά και επιθετικότητα χωρίς λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι ίσως παρασυρθούν σήμερα, έστω και μόνο επικοινωνιακά σε μια παρασκηνιακή, κρυφή αλλά και απόλυτα παθιασμένη σχέση! Οι ελεύθεροι, θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Το παρελθόν επιστρέφει και ζητά μία δεύτερη ευκαιρία με τον πιο παθιασμένο τρόπο! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορεί να είσαι κάπως επιρρεπής σε λάθη, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου και την γλιτώνεις τελευταία στιγμή! Οικονομικά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες και εύνοια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το ιδιαίτερα θετικό για σένα Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, φέρνει σημαντικές επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, που θα σου δώσουν το ερέθισμα να αναπτύξεις και να προωθήσεις τις ιδέες σου και θα σε ωθήσουν να εξελίξεις πολλές από τις κοινωνικές σου σχέσεις! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε κάνει υπερβολικό και αυθόρμητα επιπόλαιο στις σταθερές διαπροσωπικές σου σχέσεις, γι'αυτό προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον ή θα βοηθήσει σε μία νέα σου γνωριμία ή θα σου κινήσει το ίδιο αυτό πρόσωπο, το ερωτικό σου ενδιαφέρον και θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μάθε να ακούς τους φίλους σου και την γνώμη τους, για τυχόν προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου, έρχονται ωφέλιμες συμφωνίες, αλλά και ευχάριστες ειδήσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

zarpanews.gr