Το English Institute της Γ. Αβραμοπούλου παρουσιάζει τον Θησέα από το ΚουκλοΘέατρο Κρήτης

2019-12-04

Μια μοναδική αγγλόφωνη παράσταση μαύρου θεάτρου εντελώς δωρεάν - 20 Δεκεμβρίου στο Ostria Pallas

Το φροντιστήριο Αγγλικών English Institute της κυρίας Γεωργίας Αβραμοπούλου σας παρουσιάζει μια μοναδική αγγλόφωνη παράσταση μαύρου θεάτρου εντελώς δωρεάν.

Η παράσταση ''Θησέας'' από το ΚουκλοΘέατρο Κρήτης με τις υπερμεγέθεις κούκλες κατασκευασμένες με ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και πολύ φαντασία θα σας μαγέψει εσάς και τα παιδιά σας την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων Ostria Palace.

Το μαύρο θέατρο είναι ένας συνδυασμός black light και θερμού φωτισμού. Αυτός ο συνδυασμός κάνει τις κούκλες και τα σκηνικά να μοιάζουν μαγικά στα μάτια των παιδιών αλλά και των ενηλίκων . Ο ανθρώπινος κόσμος εξαφανίζεται και μπροστά μας εμφανίζεται ένας μαγικός ιδιαίτερος κόσμος με έντονα εντυπωσιακά χρώματα. Ο θίασος όμως δεν στηρίζεται μόνο στη συγκεκριμένη τεχνική αλλά συνδυάζει ακόμα τις αρχές του κόμικ του κινηματογράφου του θεάτρου και του ταχυδακτυλουργού.

Ο Μπρεχτ είχε πει ότι το θέατρο δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, μπορεί όμως να αλλάξει τους θεατές. Αυτοί αν θέλουν μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Σας περιμένουμε

Μετά τιμής

Γεωργία Αβραμοπούλου