Το πρώτο trailer από το remake του «The Lion King» με την Beyoncé στο καστ

2018-12-19

Το trailer του «The Lion King» θα ξυπνήσει νοσταλγικές αναμνήσεις των παιδικών χρόνων.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο trailer από το live-action remake της επιτυχημένης ταινίας «The Lion King» (Ο Βασιλιάς των Λιονταριών) της Disney, η οποία προβλήθηκε πρώτη φορά το 1994.

Στο remake τις φωνές του δανείζει ένα all-star πρωταγωνιστικό καστ που περιλαμβάνει την Beyoncé στο ρόλο της Nala και τον Donald Glover (aka Childish Gambino) στο ρόλο του Simba.

Συμμετέχουν επίσης οι Eric Andre (Azizi), Billy Eichner (Timon), Chiwetel Ejiofor (Scar), John Kani (Rafiki), Florence Kasumba (Shenzi), Keegan-Michael Key (Kamari), John Oliver (Zazu), Seth Rogen (Pumbaa), JD McCrary (young Simba), Shahadi Wright Joseph (νεαρή Nala) και Alfre Woodard (Sarabi).

Το μόνο αρχικό μέλος του καστ από το 1994 που επιστρέφει σε αυτή τη νέα παραγωγή είναι ο James Earl Jones, ο οποίος επαναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο του «Mufasa», πατέρα του πρωταγωνιστή και μονάρχη όσων «αγγίζει το φως».

η σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αμερικανός Jon Favreau («Iron Man», «The Avengers»).

Στο trailer για το live-action remake του «The Lion King» ακούγεται το εμβληματικό «Circle Of Life», το μουσικό θέμα της αυθεντικής ταινίας, το οποίο έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ και το έχει συνθέσει ο καταξιωμένος Hans Zimmer.

Το φωτορεαλιστικό βίντεο ξυπνά νοσταλγικές αναμνήσεις, προβάλλοντας τη θρυλική σκηνή όπου ο «Rafiki» υψώνει στον αέρα τον «Simba» και το βασίλειο των ζώων υποκλίνεται ολόκληρο.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Ιουλίου 2019.

Πηγή : hit-channel.com