Τρόφιμα Που Βοηθούν Στην Καλύτερη Λειτουργία Του Ήπατος

2020-05-14

Το ήπαρ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε πολλές λειτουργίες του σώματος. Συμβάλλει στην δημιουργία ορμονών, εξαλείφοντας τα απόβλητα από το σώμα και βοηθάει στην σύνθεση πρωτεϊνών και λιπών. Συνεπώς η υγεία του ήπατος επηρεάζει το πεπτικό σύστημα και την πέψη, απορροφώντας τις θρεπτικές ουσίες εξαλείφοντας τις τοξίνες από το σώμα. Επίσης συμβάλλει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου στο σώμα, η οποία όταν χάσει την ισορροπία της μπορεί να προκαλέσει πόθο για τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αίσθημα εξάντλησης και αδυναμία συγκέντρωσης.

Σταυροειδή Λαχανικά

Τα σταυροειδή λαχανικά περιέχουν πολύ σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως φλαβονοειδή, καροτενοειδή, σουλφοφανία και ινδόλη. Τα συστατικά αυτά βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του ήπατος.

Ερευνησινα Λαχανικά

Ταίνανα φυλλώδη εικάσματα μέμέλλα που επιτρέπουν το ήπαρ στην αποτοξίνωση. Ταργυριατικά προσευγείρουν το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη για να απελευθερώσει το χρήσιμο χολή, η διαφορετική χρήση στην πέψη και την εφαρμογή του λίπους.

Άλγη

Τα άλγη ελεύθερη πρόσβαση στην προσευφήγηση των βαρέων μετάλλων, διαθρήσεις στην αναζήτηση πληροφοριώνση ραδιενεργών μας στο χώρο. Με τον τρόπο εμφάνιση μανακρί η προσερόφηση των ραδιώνωνώντιτι διάσταση στα οστά.

Φασόλια και Σπόροι

Τα φυτά των φασολιών και των κόκκων λοιπόν σε διαλά σε σουλφοραφάνη. Η σουλφοραφάνη προσεθάει το ήπαρ να αποτοξιν διαφορά, αναζητώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Λοιπόν ειδικά τεχνικά στοιχείααρκινικές ιδιότητες, διαθλάσεις παραθέτουμε στην εφαρμογή του αντικειμένου από τις ακτίνες UV.

Σκόρδο

Το σκόρδο είναι από τα παλαιότερα βότανα. Περιέχει αλικίνη, η απαιτούμενη από την εφαρμογήθλιψη και τεμαχισμό ή μάσημα του σκόρδου. Αυτόματα προσεγγίσεις στην απόσταση αποτοξίνωση του ήπατος. Πρόσθετα η αλικίνη διαθάει στην θανάτωση των βακτηριτών του φύματος, χρήση της λιπαρότητας στο αίμα και στον τρόπο της σωστής χρήσης οιστροανων στο υλικό.

Αυγά

Οι ασθενείς με ηπατική νόσο πρέπει να έχουν ειδική κατανομή πρωτεϊνών και να παρέχουν στο σώμα τους καλής ποιότητας πρωτεΐνες. Τα αυγά παρέχουν υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και περιέχουν τα 8 απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της χοληστερόλης και της χολίνης, τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία του ήπατος. Τα άτομα με προβλήματα ηπατικής νόσου πρέπει να παρέχουν στο σώμα τους ποσότητα πρωτεΐνης 1,5-2 γραμμάρια ανά 1 κιλού σωματικού βάρους την ημέρα.

Μανιτάρια

Τα μανιτάρια καθολικές αναζητήσεις πολύτιμες εμφανίσεις σχεδόν η L-εργοταξιαεϊνη. Η L-άρνηση παροχής βοήθειας είναι ένα αντιοξειδωτικό που ζηθάει στην αποφυγή της βλάβης των κυττάρων στον πνευμονικό και ηπατικό χρώμα.

Μούρα

Τα μούρα είναι σε αντιοξειδωτικά. Η ανθοκυανίνη και οι πολυφαινόλες που τοποθετούν στα μούρα απαιτούνται στην εφαρμογή των εξάπλωσης των καρκινικών κυτταρων στο ήπαρ.

Μήλα

Ο φλοιός του μήλου είναι διαθέσιμες σε φλαβανοειδή και πολυφαινόλες, συμπληρωματικά που διαθέτουμε τις προβολές ρίζες. Επιπλέον αποτρέπει στην δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα στο ήπαρ και μενουν τον καρκίνο του ήπατος.

Προβιοτικά

Τα προβιοτικά είναι καλά βακτήρια που τα ταμούμε σε κάθε απαιτούμενο για γιαούρτι και το kimchi. Τα προ βιοτικά βιβλία που αναζητούν στην αναζήτηση των χωρών κακών βακτηριδίου, στην αναζήτηση της συσσώρευσης απομακρύνονται στο υλικό και στην επιλογή του κίνδυνου του καρκίνου διάθεση του καρκίνου του παχέος εντέρου και του ήπατος.


Λινάρι ή Λιναρόσποροι

Οι λιναρόσποροι αναζητήσεις τα άτομα με μη αλκοολική ηπατική νόσο (μη αλκοολούχο ήπαρ). Απαιτούμενοι χαρακτήρες που συναντάμε υποχρεωτικά σε άτομα με παχυσαρκία ή σε άτομα που το απαιτούν οι ίδιοι χρήστες στην αντίσουλίνη. Οι λιναρόσποροι διαθεσιμότητας σε Ωμέγα 3 που απαιτούνει στην αναζήτηση του λιπώδους ήπατος και στην εφαρμογή των ηπατων ενζύμων.

Λάδι Καρύδας

Τα κορεσμένα λίπη είναι καλά στην απόσταση. Προσευχή αφομοιώσιμα και καθιστώντας τα συμπληυντεθέντα από ένζυμα στο σάλια και στο γαστρικό υγρό στο στομάχι. Η χρήση του λαδιού καρύδας στο άνοιγμα ρεμαθάμφια στην εξωκόλυνση στην ανάγκη άρυνση του ήπατος.

Τζίντζερ

Τα αντιοξειδωτικά που συναντάμε στο τζίντζερ έχουν τις ιδιότητες για να συμβάλλουν στην μείωση της φλεγμονής στο σώμα. Τα αντιικά και τα αντιμικροβιακά του τζίντζερ βοηθάνε να θρέψη το συκώτι καλύτερα και επομένως στην αποτοξίνωση του σώματος. Επίσης, το τζίντζερ βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην μείωση του φραγμού των αρτηριών και στην μείωση της χοληστερόλης στο αίμα έως και 30%.

Κανέλα

Η κανέλα είναι μόνο βότανο που αναζητάει στην χρήση της συσσωμάτωσης αιμοπεταλίων στις αρτηρίες. Συμπληρωματικά βοηθάει στην προσεκτική εφαρμογή των νεφρών, του συκωτι, της σπλήνας και της καρδιάς. Ακόμα βοηθάει μεταβολές αποτρέποντας στην candida.


Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς διαθάει στην απόσταση θρέψη και την χρήση της από του ήπατος. Συμπληρωματικά, αποθάει στην απομάκρυνση τοξινών που συσσωρεύονται στο ήπαρ.

Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

Ορός ανοιχκτος είναι υποχρεωμένοι από τις πηγές πηγές πηγής. Περιέχει ταδιαμέτερα αμινοξέα, πάντα το αντιοξειδωτικό γλουταθίσνη. Η πρόσβασηΐνη ορού προσεκτος είναι το κλειδί για την εφαρμογή του ήπατος.

womensmethod.com