Βασίλης Καρράς: Ακούστε το νέο τραγούδι «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω»

2019-05-24

Ο Βασίλης Καρράς φέρνει στο σήμερα το «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω»

Ο Βασίλης Καρράς επιστρέφει με μία μοντέρνα διασκευή του τραγουδιού «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί φανατικά από το πολυπληθές κοινό του, συνεχίζει σε δυναμικό δισκογραφικό ρυθμό με την κυκλοφορία μίας σειράς από singles που έχουν δώσει τον τόνο για το επόμενο άλμπουμ του.

Το προηγούμενο διάστημα γνωρίσαμε το ανατρεπτικό «Έλα Πιο Κοντά» με τη συμμετοχή του ράπερ BO, το εξομολογητικό «Θα Πιω Και Θα Τα Σπάσω», το αισθαντικό «Σ' Αγαπώ» και το δυναμικό «Το Καλό Που Σου Θέλω».

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το εκρηκτικό «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω».

Το συγκεκριμένο τραγούδι ερμήνευσε πρώτος το 1977 με την ιδιότυπη χροιά του ο Πάνος Γαβαλάς, ο λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός που σφράγισε μία ολόκληρη εποχή με τα τραγούδια του.

Τη μουσική του «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» υπογράφει ο Χρήστος Νικολόπουλος ένας συνθέτης και μουσικός που έχει γράψει τη δική του ιστορία με σπουδαία τραγούδια και έχει συνεργαστεί με σημαντικές φυσιογνωμίες του χώρου.

Τους στίχους έχουν γράψει ο Ευάγγελος Ατραΐδης και ο Γιάννης Βασιλόπουλος.

Τη διασκευή του «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» επιμελήθηκε ο Γιάννης Γκιούρας, ο οποίος έκανε επίσης την ενορχήστρωση, τον προγραμματισμό, τη μίξη και το mastering, συνδυάζοντας μοντέρνα ηχοχρώματα με ethnic στοιχεία.

Ο Βασίλης Καρράς με το ατόφιο μέταλλο της φωνής του δίνει νέα πνοή στο «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» και το φέρνει στο σήμερα δημιουργώντας μία πρόταση με ρυθμό, που έχει όλες τις προδιαγραφές να ακουστεί δυνατά στις ζωντανές εμφανίσεις του, στα ραδιόφωνα και στα clubs.

Πηγή: hit-channel.com