Βασίλης Σκουλάς για το διπλό φονικό στα Ανώγεια: Η κατάσταση είναι έκρυθμη, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα

2020-05-05

Ο Ανωγειανός και γνωστός λυράρης λέει πως τα όπλα εκεί βγαίνουν πολύ εύκολα και το μυαλό δεν μπορεί να λειτουργήσει με ψυχραιμία

Ο Βασίλης Σκουλάς μίλησε για το διπλό φονικό στα Ανώγεια που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν δύο άνθρωποι και να βυθιστούν στο πένθος οι οικογένειες τους. Ο Aνωγειανός και πολύ γνωστός λυράρης μίλησε στο «Live News» τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η κατάσταση είναι έκρυθμη.
«Με αυτό το γεγονός συγκλονίστηκε η κοινωνία. Χάθηκαν δύο άνθρωποι χωρίς λόγο, γιατί πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Αλλά και σοβαρός να ήταν ο λόγος, δεν δικαιολογείται να χαθούν δύο ζωές. Δύο μεγάλες οικογένειες θρηνούν δύο θύματα. Η κατάσταση είναι έκρυθμη, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Πρέπει να αφήσουμε λίγο χρόνο να περάσει αυτό το τριήμερο και να προσπαθήσουμε όλη η κοινωνία, οι φορείς, οι παράγοντες του τόπου, να συμβάλλει ο καθένας από το μετερίζι του. Να στηρίξουμε τις δύο οικογένειες, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε εκεί το κακό, να μην υπάρχει συνέχεια και να ευχηθούμε να το επιτύχουμε. Τα όπλα βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα. Το όπλο το κρατάς επάνω σου, σε κλάσματα δευτερολέπτου δεν μπορεί το μυαλό να λειτουργήσει με μια λογική ψυχραιμίας και το τι μπορεί να επιφέρει αυτή η κίνηση κάνοντάς την, τραβώντας το όπλο...», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σκουλάς.

Πρώτο Θέμα