Τα ζώδια σήμερα,    Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

2019-11-01

Καλό μήνα, λοιπόν, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Τοξότη πλέον. Ο Έρωτας γίνεται αισιόδοξος, γενναιόδωρος συναισθηματικά, περιπετειώδης και ανοίγει πολλούς ορίζοντες. Ιδιαίτερα ευνοημένοι τις επόμενες ημέρες θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αφροδίτη πλέον στον φιλικό σου Τοξότη, θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μέσα από επαφές, ειδήσεις κι επικοινωνίες, κατά τις οποίες θα καταφέρεις να μοιραστείς με άνεση πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Είναι ιδανική μέρα, για να οργανώσεις ή να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις και θα λάβεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις από το σύντροφο και μη χάνεις χρόνο με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές. Αν είσαι ελεύθερος θα καταλάβεις ακριβώς πού βρίσκεσαι και πώς θα πρέπει να κινηθείς, ώστε να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους και να κατακτήσεις το άτομο που θες.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα θα καταφέρεις με την πειθώ και τη διορατικότητα σου να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι. Η οξυδέρκειά σου σε συνδυασμό με τη σοφία και τη διαίσθησή σου, θα σε κάνουν να λύσεις πολλά από τα προβλήματά σου. Να εκφράζεις με ένταση και πάθος τις επιθυμίες σου και θα δεις πως θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, αφού ο ερωτισμός κι η γοητεία σου, είναι ασύγκριτα και ακαταμάχητα. Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι λίγο προσεκτικός, γιατί θα υπάρξουν φορές που θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς το σύντροφό σου. Καλύτερα όλη αυτή την ενέργειά σου, να την ελευθερώσεις στις... προσωπικές σας στιγμές.

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα καταφέρεις να έρθεις κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι, για οποιοδήποτε λόγο. Ζυγίζεις πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις πρωτοβουλία. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να βιάζεσαι σήμερα, αφού το πέρασμα της ημέρας θα τα φέρει όλα όπως πρέπει, ώστε να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία μ' ένα άτομο που το χαρακτηρίζει η καλή εμφάνιση, η ευγένεια, η λεπτότητα στους τρόπους και η αξιοπιστία. Τυχερέ. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τη συναναστροφή με το σύντροφό σου και την ήρεμη, γαλήνια επικοινωνία σας.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη σήμερα, θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς στόχους μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, γεγονός που οι άλλοι εκτιμούν. Προσοχή όμως, πες όχι στην υπερβολική δοτικότητα, ώστε να μη πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Γενικά, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και οργάνωση. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου κι αυτό ίσως φέρει μια ψυχική απομάκρυνση με το σύντροφο, αφού βάζεις ανάμεσα σας τοίχους χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από τη δουλειά, επιτέλους θα ανταποκριθεί στις προσεγγίσεις σου.

Λέων
Φίλε Λέοντα μπορείς να αναμένεις μία άκρως απολαυστική μέρα. Στον περίγυρό σου, εκδηλώνεται άμεσα ο θαυμασμός και το ενδιαφέρον του για σένα και κυρίως, για την ανανεωμένη φλογερή, αξιαγάπητη και γενναιόδωρη προσωπικότητά σου. Ιδανική μέρα η σημερινή για ψυχαγωγία, πάρτι, καλλιτεχνικές ή και δημιουργικές δραστηριότητες. Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, λοιπόν. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να γίνεις πιο τρυφερός και γενναιόδωρος συναισθηματικά, απέναντι στο σύντροφο. Φρόντισε μόνο να μη γίνεις πέραν του δέοντος, δραματικός και επιτηδευμένα εγωκεντρικός. Αν είσαι ελεύθερος θα απολαύσεις ξαφνικά και ασταμάτητα φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και μάλιστα θα δεχτείς και μία εξομολόγηση.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα είσαι αρκετά συνεσταλμένος, κλειστός και ντροπαλός, κυρίως λόγω της Αφροδίτης που περνάει στον Τοξότη. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη γίνεις παθητικός σε οικογενειακά θέματα που πιθανόν προκύψουν τώρα. Έχεις σήμερα την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν, γι'αυτό μην τη χάσεις λόγω κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με ποικίλους τρόπους για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του συντρόφου σου και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του, βελτιώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλιός έρωτας, θα σου δώσει ξανά δείγματα και σημάδια της αγάπης του. Ναι, η επανασύνδεση, είναι πολύ κοντά τώρα.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ με τη βοήθεια της Αφροδίτης που περνάει σήμερα στον Τοξότη, όλα κινούνται άμεσα και αποτελεσματικά. Θα μάθεις ευχάριστα νέα, θα έχεις χαρμόσυνες επικοινωνίες ή συναντήσεις και φυσικά θα πετύχεις πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους. Επιπλέον μία προβληματική σχέση με αδερφό, συγγενή ή γείτονα, σήμερα εξομαλύνεται. Γενικά έχεις και την ανάγκη, αλλά και το ταλέντο, να έχεις πετυχημένες επικοινωνιακές επαφές με τους άλλους. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μια νέα γνωριμία, θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα και μάλιστα από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μια εξομολόγηση από καρδιάς, είναι κοντά. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας με το σύντροφό σου και βρίσκετε πολλές λύσεις στα κοινά σας θέματα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ από σήμερα θα πρέπει να κινηθείς αργά, συνετά και προσεκτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει, ώστε να βεβαιωθείς για τα αισθήματα, αλλά και τις ειλικρινείς προθέσεις των γύρω σου προς εσένα. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν, να βιάζεσαι τη σημερινή μέρα, αφού θα χρειαστεί σίγουρα ένα διάστημα να περάσει, προκειμένου να έχεις τα στοιχεία και το αποτέλεσμα που θες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις σήμερα, να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι σκοποί και οι επιθυμίες του συντρόφου σου και να βρείτε έτσι λύσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε μια νέα γνωριμία, με ένα άτομο που ενδιαφέρεται αρκετά για σένα.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο από σήμερα, εκδήλωσε αυτό που θες και χρειάζεσαι χωρίς δισταγμό και θα δεις πως οι στόχοι και επιθυμίες σου, εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον. Δεν υπάρχει πια λόγος να φοβάσαι, οπότε αφέσου στα όνειρα και τις επιθυμίες σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα και απαιτήσεις και επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα. Μπορείς άφοβα σήμερα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου με αμεσότητα, ενθουσιασμό και ειλικρίνεια, αρκεί να μην το κάνεις νευρικά. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκρισή του είναι πολύ πιθανή.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη σήμερα, μπαίνεις σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης, θα καταφέρεις να μάθεις μυστικά μέσα από το περιβάλλον σου και μάλιστα μια αποκάλυψη θα σου δείξει πού ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιπλέον, εκφράζεσαι και ενεργείς συνεσταλμένα, αφού προτιμάς να ακούς πρώτα τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην απογοητεύσεις το σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου. Από τη μία του αρέσει αυτό το μυστήριο που σε περιβάλλει, από την άλλη όμως, του δημιουργεί σημαντικές συναισθηματικές ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος, μη διστάζεις στην αρχή μιας νέας γνωριμίας να ακολουθήσεις τη διαίσθηση και τη διορατικότητα σου, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι το ιδανικό άτομο για σένα.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε η σημερινή μέρα θα σε αλλάξει ριζικά και θα βγάλεις τον πιο ανανεωμένο εαυτό σου. Θα έρθουν πολλές αλλαγές, οπότε άσε να σε παρασύρουν, να σε ενθουσιάσουν και να σε συναρπάσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα κι αν ξεπεράσεις τα όριά σου κάποιες φορές, οι φίλοι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, ιδίως τη σημερινή μέρα. Είσαι ιδιαίτερα καλοπροαίρετος και κοινωνικός και αυτό θα σου φέρει πολλά οφέλη. Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον παραείσαι επαναστατικός και δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, γεγονός που συχνά θα σας φέρει σε κόντρες και ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, μέσα από φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Ακόμα και μια φιλία μπορεί να μεταμορφωθεί σ' ένα μεγάλο έρωτα.

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η Αφροδίτη στον Τοξότη από σήμερα, θα σε ωθήσει να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιο τρόπο χρήσιμοι. Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα πλέον και είσαι αποφασισμένος να μη χάνεις τον καιρό σου άσκοπα, γεγονός που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκπλήρωση κάποιων πρακτικών στόχων και σκοπών, κυρίως όσον αφορά την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις τώρα να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα στα μέτρα σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να φαίνεσαι αρνητικός, ψυχρός ή και σνομπ απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά αυτό θα αλλάξει, αφού θα υπάρξουν ερωτικές εξελίξεις με ένα άτομο, από το χώρο εργασίας σου.


πηγή: Pillow Fights